dinsdag 17 juli 2018

Rieten rolgordijnen op maat

Rieten rolgordijnen op maat

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Op maat gemaakte rolgordijnen. Zeer goede kwaliteit - Lage prijs! Bestel Rolgordijnen online bij Leen Bakker.


Ontdek ons ruime assortiment! Het Perfecte Rolgordijn Voor Jou Op Maat! Goedkoper Dan In De Winkel. Onze bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echt bamboe.


Dit geeft de rolgordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling. De lichtdoorlatendheid en de natuurlijke kleuren creëren veel sfeer waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Wij verkopen diverse soorten op maat gemaakte rolgordijnen , compleet op maat gemaakt. Hierdoor kunt u uw rolgordijn compleet naar wens samenstellen. U kunt zelf de maat opgeven, de kleur kiezen en ook kiezen voor diverse bedieningsopties.


Wij bewijzen dat maatwerk niet onbetaalbaar is. Sterker nog, onze prijzen zijn zeer concurrend! Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat.


De keuze voor standaard maten of op maat hangt vooral af van je budget, hoeveel tijd je hebt, en hoe handig je bent. Rieten rolgordijnen zijn een goede manier hiervoor. Combineer ze met vintage vondsten die je bijvoorbeeld in het raamkozijn zet.


Rieten rolgordijnen op maat

Van een antieke lamp tot een oude camera als bijzonder object. Los van de looks doen rieten rolgordijnen ook wat ze moeten doen, namelijk licht tegenhouden! Bevestig de kikker op het kozijn aan de kant van de geknoopte touwen. Door aan de touwtjes te trekken, kunt u het rieten rolgordijn op de juiste hoogte oprollen. Wikkel het touw rond de kikker om het rolgordijn op de gewenste hoogte vast te zetten!


Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat , aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het enige wat u nodig heeft is een schaar en een houtzaag. Met de houtzaag zaagt u de boven- en onderlijst op maat en met de schaar knipt u de bamboescheuten door. Trendy bamboe rolgordijnen in je huis! Hip zijn ze zeker, maar waar hang je ze nou eigenlijk op ? Denk bijvoorbeeld aan je badkamer, het badkamerraam trendy invulling geven met een mooi chocoladebruin bamboe rolgordijn.


Ga je voor de woonkamer, dan kies je natuurlijk voor een meer neutrale en frisse kleur. Artikelen die voor je op maat worden gemaakt, geknipt of gesneden, kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Hoe werkt het Bij internetbestellingen waarbij je de bestelling zelf hebt afgehaald in één van onze winkels ga je binnen dagen na ontvangst naar de dichtstbijzijnde winkel. Handige Rolgordijnen kopen? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Bamboe Rolgordijnen zijn gemaakt van hoge kwaliteit hout en riet. En onderscheiden zich Op die manier onderscheiden zich deze gordijnen door hun.


De rolgordijnen uit onze eigen Solano collectie worden 1 op maat gemaakt. Er is keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, kunststof en metalen ketting en zelfs met elektrische bediening. De Solano collectie bieden wij aan voor zeer betaalbare prijzen. Info over rieten rolgordijnen gamma. Resultaten van zoekmachines!


Een bamboe rolgordijn is eenvoudig in de breedte in te korten met een Japanse zaag. Door de bamboe latjes door te zagen kunt u het rolgordijn op maat maken. Het inkorten van de hoogte is meestal niet nodig omdat het juist een mooi effect geeft als u een deel van het rolgordijn opgerold laat.


Bij alle materialen is het geen enkel probleem om de buitenrolgordijnen het hele jaar door tijdens alle de seizoenen probleemloos buiten laten hangen. Door het maatwerk van de buiten rolgordijnen is het geen enkel probleem voor ons om zoveel mogelijk aan uw speciale wensen te voldoen. Alle buiten rolgordijnen worden op maat gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts