donderdag 26 juli 2018

Woonwinkel industrieel

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken.


Van raamdecoratie, vloeren, behang en verf tot inspiratie en advies! Onze collectie bestaat uit meer dan 3. Voor de leukste en gezelligste industriele woonwinkel ga je naar I.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. OLDWOOD De Woonwinkel exclusief en betaalbaar! De Woon Winkel - De leukste woonwinkel voor industriele meubelen.


Je huis helemaal naar je zin maken, kan aardig in de papieren lopen. Bij ons vind je meubelen tegen scherpe prijzen. Bestel online of bezoek onze showroom in Winkel (NH). Niet alle meubels staan in de showroom.


Dé woonwinkel van Drenthe te Gieten Meubelzaak TendenZ Wonen is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team. Wij houden de nieuwste trends in meubelen scherp in de gaten.

Magazzini Velp vlakbij Arnhem is een woonwinkel en decoratie met een industriele uitstraling. De verkoopwaar is overwegend nieuw gemaakt, soms van oude materialen (reload). Vaak is het ontwerp gebaseerd op artikelen uit de jaren 5 of 7 waardoor de winkel een vintage, retro uitstraling krijgt.


Best For Home is een unieke woonwinkel met karakter! Heel veel vierkante meters bomvol met unieke meubelen en decoratieve objecten uit allerlei delen van de werel elk met veel passie en liefde door ons team geselecteerd. Alle producten die wij aanbieden op Stationworden geproduceerd in onze eigen fabriek. Door de sterke mix van jarenlange ervaring. Industriële meubelen online.


Old BASICS heeft een grote loods van 8mvol met unieke oude meubelen, meubels op maat en accessoires. Stijlen zoals vintage, brocante en industrieel worden gepresenteerd in sfeerkamers. Het assortiment wisselt continu, dus kom regelmatig even kijken! Al onze items komen rechtstreeks uit het verleden. Met elk item zijn eigen verhaal.


Van stoere industriële werkbanken, fabriekslampen tot bijzondere vintage woonaccessoires. Altijd op zoek naar unieke vintage spullen om een draai aan je huis te geven? De winkels zijn er in overvloed.


Maar bij welke kun je het beste shoppen? Vandaag zetten wij unieke vintage woonwinkels voor je op een rijtje. Zie hier alle industriële meubelen beschikbaar bij Old Wood.

De industriële meubelstijl is momenteel een grote trend in de meeste meubelwinkels. Ook in onze meubelwinkel vindt u diverse meubelen en zitmeubelen en deze stoere en tijdloze stijl. Kom langs voor het ruime aanbod en assortiment aan stoere industriële meubelen.


Dé industriële woonwinkel. Unieke eiken maatwerk tafels, leren eetkamerstoelen, banken en fauteuils! Showrooms in Sliedrecht en Utrecht. Ben je op zoek naar landelijke of industriële meubelen? Wij zijn in beide woonstijlen gespecialiseerd.


Wil je graag wat hulp bij het uitzoeken en samenstellen van je meubelen? Door eigen inkoop hebben wij bijzondere items met een prachtig verhaal. Over het algemeen hebben we zelf gezien waar het item stond en krijgen we ook de verhalen mee.


Home Stock biedt een bonte verzameling van nieuw meubilair, vintage en originele accessoires. Dit zorgt voor verrassende combinaties en een uniek interieur. Met meer dan jaar ervaring in de meubelbranche zijn wij een begrip voor Limburg en Brabant.


Onze meubels zijn afkomstig uit alle delen van de wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts