dinsdag 31 juli 2018

Pvc lamellen

Pvc lamellen

Geschikt Voor Grote Ramen. Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! En bepaal zelf alle afmetingen. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Zoek naar stoffen lamellen op de nieuwe KensaQ.


Pvc lamellen

Kunststof en stoffen lamellen. Binnen ons assortiment lamellen kom je voornamelijk kunststof lamellen en stoffen lamellen tegen. Lamellen zijn er in vele materialen en maten. In onze standaard collectie vind je zowel stoffen als pvc -varianten. Stoffen lamellen houden minder licht tegen dan pvc-lamellen.


De lamellen zijn leverbaar in een aantal populaire kleuren. Op zoek naar raamdecoratie voor grote raampartijen? Verticale kunststof lamellen op maat, zijn geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor.


Door het materiaal is deze vorm van raamdecoratie eenvoudig schoon te maken. Perfect voor mensen met een huisstofmijt allergie. Kortom, verticale lamellen zijn veelzijdig producten. NL - Kwaliteit lamellen op maat. Verticale lamellen voordelig en gratis bezorg kunststof, verduisteren vochtige ruimtes, PVC.


Met een strokengordijn met pvc lamellen kunt u dus een ideaal werkklimaat realiseren. Een strokengordijn is eenvoudig en snel te monteren. De maximale hoogte van onze kunststof lamellen is 500cm. Losse kunststof gordijnen en reepgordijnen gemaakt van PVC kunststof. U vindt dus ongetwijfeld een product dat past in uw interieur en uw persoonlijke stijl tot uiting laat komen.


Van neutraal tot uitdagen van trendy tot klassiek. Er zijn verschillende lamelbreedtes: 52mm, 70mm, 89mm, en 127mm. Met een brede lamel wordt uw ruimte rustiger en deze komt beter tot zijn recht bij een breed raam.


Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één. Ontdek ons ruime assortiment! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Pvc lamellen

Onze pvc lamellen zijn trendy dankzij de verschillende kleuren, toepassingen en afmetingen. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je jouw verticale lamellen in de breedte en lengte inkort. VC lamellen kun je eenvoudig inkorten.


Moet je de maat van je lamellen nog bepalen? Eenvoudig online bestellen. Het lamellen assortiment van aluminium, pvc en stof is verkrijgbaar in lamelbreedtes van millimeter en 1millimeter.


In verband met een verhoogd risico op schade tijdens het transport, leveren wij onze Budget verticale jaloezieën tot een maximale breedte van 2. Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Het voordeel van PVC is dat de lamellen erg duurzaam zijn, eenvoudig schoon te houden en ze geven een strakke uitstraling. Bekijk ons assortiment lamellen op JYSK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts