donderdag 26 juli 2018

Blank floatglas

Blank Float glas wordt standaard onafgewerk gelever Indien gewenst kunnen wij het glas voor u laten bewerken. Kijk voor afwerking bij glasbewerkingen. Er is al blank enkel floatglas vanaf € 1- per m2. Planibel floatglas wordt geproduceerd in de Europese fabrieken van AGC, met het speciale productieprocédé voor floatglas.


Het doorzichtige glasblad is perfect vlak en parallel, met uniforme eigenschappen over het hele oppervlak.

Blank floatglas leveren wij bij 365glas in alle gewenste diktes en afmetingen. Selecteer de beglazing met de gewenste dikte en vul op de productpagina de gewenste afmetingen in. U ziet meteen een overzicht van uw bestelling met de bijbehorende kosten. Binnen uur leveren wij de bestelling bij u op locatie. Ook wel enkel glas genoem is een op tinbad gegoten glas, verkrijgbaar in blank of in een kristalheldere uitvoering.


Vind de beste selectie blank floatglas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit blank floatglas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Wilt u meer weten over de geschiedenis en de ingrediënten van glas, klik dan hier. Wij kunnen de randen slijpen en polijsten zodat u het bijvoorbeeld als tafelblad kunt gebruiken.

Floatglas is gegoten glas, wordt daarom ook wel vlakglas genoemd. Het glas, dat een kleiner soortelijk gewicht heeft dan tin, blijft perfect op diens oppervlak drijven. Vandaar de benaming floatglas (=drijvend glas). Planibel blank , een optimaal transparant floatglas met volmaakt vlakke en parallelle oppervlakken. Planibel gekleur floatglas dat in de massa gekleurd wordt door middel van het toevoegen van metaaloxiden aan het smeltende glas.


Door deze toevoeging verkrijgt het glas zijn specifieke tint en de daaruit resulterende energie- en lichteigenschappen. Voor binnenruimtes wordt nog wel gekozen Float glas doordat er binnen minder rekening gehouden hoeft te worden met eventuele isolerende eigenschappen. Overige dikten in DLF- of normalise maten op aanvraag. Float glas is verkrijgbaar in meerdere kleuren, nl: blank , extra helder, brons en grijs. Ook zijn deze te laten bewerken in ons glasbewerking centrum.


Glastoleranties tov uw opgegeven maat van floatglas. Enkel glas - Float glas - Figuurglas - Veiligheidsglas - Spiegel. Zorgt u zelf voor voldoende omtrekspeling.


Enkelglas kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Enkel floatglas is in enorm veel verschillende samenstellingen verkrijgbaar. Glasdiscount heeft de meest voorkomende samenstellingen in het assortiment opgenomen.

Het glas is lichter dan het tin, waardoor het erbovenop blijft drijven. Gesmolten metalen hebben een perfect vlak oppervlak en op deze manier is ook (de onderkant van) het glas perfect vlak. Het is constant van dikte en zeer goed lichtdoorlatend.


Alhoewel het geschikt is voor alle bewerkingen is het geen veiligheidsglas, dus het is niet gehard. Glasdikte is afhankelijk van afmetingen en toepassing. U kunt hierbij denken aan standaard vensterglas ( floatglas ), maar ook aan figuurglas (glas met een motief of reliëf), veiligheidsglas en brandwerend glas. Naast een verzamelnaam is Enkel Glas ook een glassoort op zich. Enkel Glas is traditioneel, enkellaags glas en wordt ook wel Float Glas genoemd.


Het wordt geproduceerd door gesmolten glas over een bad gesmolten tin te laten lopen en vervolgens langzaam te laten afkoelen. Zo ontstaat een vlakke glasplaat, waar isolerende coatings op kunnen worden aangebracht. Op deze pagina treft u alle mogelijkheden voor enkel glas, inclusief prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts