maandag 15 januari 2018

Anti inbraak raam beugel

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd!


Wist je dat een inbraak via raam of deur makkelijk voorkomen kan worden? Bekijk hier de volgende feiten: Elke minuten is er poging tot woninginbraak in Nederland. Nederlanders denkt ten onrechte dat hun woning voldoende beveiligd is. Inbraken vinden steeds vaker overdag plaats.


Met enkele simpele ingrepen kunt u uw woning snel en eenvoudig inbraak veiliger maken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Bij bouwkundig moet je denken aan het beveiligen van deuren en ramen om inbrekers buiten te houden. Anti - inbraak artikelen Expand.


Maar wat misschien nog wel het belangrijkste is, zijn de organisatorische maatregelen die je zelf kunt nemen. Ik zeg altij maak van je raam geen etalage en geef je huis, ook als je weg bent, een bewoonde indruk. Een SecuStrip bestaat uit twee stalen strips die u eenvoudig op de deur en het kozijn kunt monteren. Zodra de deur dicht is, vormen deze twee strips voor een ijzersterke barrière tegen inbraak. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een SecuStrip ook preventief werkt.


Deze inbraakbeveiliging wordt immers aan de buitenkant van de deur gemonteerd. Jonge kinderen kunnen dit nog niet, waardoor ze het raam niet open krijgen. Dit is beter voor de veiligheid van jouw kind. Om te zorgen dat de hitte niet in het huis blijft en het huis ook lekker koel wordt kun je een raam op een kier zetten.


Voor inbrekers is het een fluitje van een cent zo’n raam te forceren en te openen. In dat geval biedt de Nemef barrièrestang dé oplossing. Voor een goede beveiliging van jouw klepraam kun je ook kiezen voor een inbraakwerende combi-uitzetter. Dit product is ook zeer geschikt als je jouw raam niet op slot kunt doen.


Voorkomt doorklimmen inbrekers. Geschikt voor binnen-montage (niet in vochtige ruimtes). Met een anti -inbraakstrip zorg je ervoor dat inbrekers geen kans meer maken. Lees in dit stappenplan hoe je zelf anti -inbraakstrips kunt aanbrengen.


Barrièrestangen koop je eenvoudig online bij bol. Gratis af te halen in Driebergen-Rijsenburg. Interpolis bekroont idee anti -inbraakbeugel. Patrick van Burgel heeft de vakjuryprijs van 5. Hij ontwikkelde een beugel om inbraak via een raam of balkondeur te voorkomen. Hij kwam op dit idee nadat er twee jaar geleden bij hem zelf was ingebroken.


Profielen anti - inbraak buitendraaiend raam staal gelakt kopen? Valramen zijn naar binnen klappende raampjes, vaak in een toilet of badkamer. Bij de beveiliging van het raam moet u niet alleen letten op de kant waar het sluit, maar ook op de kant waar de scharnieren zitten.


ABUS raambeveiliging zorgt echter niet alleen voor veiligheid en inbraakpreventie, maar kent ook nog eens een grote keuze in design, kleur en bedieningscomfort. Lukt het een inbreker toch om je huis binnen te dringen, dan wil je je spullen natuurlijk zo snel mogelijk terug. Bovendien helpt jouw registratie bij het opsporen van de daders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts