maandag 29 januari 2018

Puur en landelijk living

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! PUUR en tot goedkoper. Maandag december zijn wij gesloten en enkel per mail te bereiken. Aan de hand van onze website willen we u laten zien, de tal van mogelijkheden die er zijn qua afwerking en maatwerk.


Het merendeel van ons aanbod wordt door onszelf met de hand vervaardigd. Met hier en daar een kleuraccent. Enerzijds naar wens en op maat vervaardigde producten, anderzijds eenmalige unieke stukken (zoals bijvoorbeeld de commode`s en ledikantjes). Wilt u een beter beeld krijgen van een (specifiek) product en wilt u deze bekijken, informeer dan wel van te voren of het artikel daadwerkelijk in de sfeerkamer(s) staat.


Zo mooi puur dit dressoir met eiken top en eiken louvre deurtjes. Volledig op maat te maken. Dit is enkel een voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is.


Puur en landelijk living

Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Ontdek ( en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze pin is ontdekt door Deborah Faasse. Laat je inspireren door ons grote aanbod Pure. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. De meest volledige site met ruim 66. Bij Mart zoeken we altijd naar een uitgebalanceerde combinatie van zachte kleuren, warme stoffen en stoere natuurlijke materialen.


Puur en landelijk living

Maak dan nu kennis met de typische Mart-stijl. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Bouw, zijn financiële gegevens bekend. Koop een volledig rapport voor alle inzichten. Werkelijk prachtige 1 puur linnen etui met zilveren ster en tevens met zinken ster eraan! Puur linnen etui met zilveren ster.


Als etui maar ook mooi als toilettas en of makeup tas. Je hebt er dan wel een hele speciale! Exclusief bij ons verkrijgbaar! In onze webwinkel en woonwinkel (gevestigd aan de Wijde Noorderhorne in Sneek) vind je een mooi en divers aanbod in landelijke, stoere en sobere woonaccessoires en meer.


Puur en landelijk living

We hebben een ruim assortiment brocante, vintage en industriële kasten. De oude kasten in ons assortiment zijn uniek en hebben een sfeervolle uitstraling. Het assortiment oude kasten is erg divers en wisselt continue. Ook ons assortiment op maat gemaakte kasten is breed en je kunt eindeloos variëren en aanpassen. Esperanza Puur Sober en Landelijk wonen.


De haakjes zijn van zeer mooie en zware kwaliteit. Kleur bruin, nostaligische uitstraling! Kijk in de balk onder Media en zie een verkorte versie van de uitzending van oktober 18.


Welkom in de webshop van Landelijk en Sober Wonen. U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde meubelen en woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts