dinsdag 16 januari 2018

Slaapkamer inspiratie taupe

Vergelijk voor de laagste prijs! Slaapkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Op zoek naar taupe dekbedovertrekken? Bekijk de mooiste in onze rubriek slaapkamerinspiratie.


De slaapkamer is de ruimte in je huis waar je tot rust komt. Het is een ruimte waar je rust moet kunnen vinden op elk gewenst tijdstip van de dag. Kleurgebruik is hier misschien nog wel belangrijker dan in de overige vertrekken van het huis. Als de sfeer in de slaapkamer onrustig is, slaap je slecht en krijg je onvoldoende nachtrust. Wij geven je inspiratie en een aantal slaapkamer ideeën.


Slaapkamer inspiratie taupe

Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen.


Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Meer inspiratie voor je slaapkamer. Deze staan boordevol met voorbeelden, tips en ideeën over het inrichten van een slaapkamer.


Slaapkamer inspiratie taupe

Een babykamer taupe creëer je het snelst met een taupe kleurig likje verf op de muren. De kleur is verkrijgbaar in verschillende tinten: van licht tot donker en van subtiel tot sterk aanwezig. De ene tint neigt daarbij meer naar grijs en de ander juist meer naar bruin. Bij Flexa kun je je taupe hart ophalen met een ruime keuze.


Wat is er eigenlijk zo speciaal aan de kleur taupe ? Het is geen grijs en het is geen bruin. Sterker nog, het is de kleur van een mol. Taupe is een typische non-kleur. Dat is althans de Franse betekenis.


Slaapkamer inspiratie taupe

Het is fascinerend hoeveel mensen het mooi vinden. Alleen als je zo tewerk gaat, krijg je dat warme, natuurlijke en verfijnde effect waar taupe voor bekend staat. Omdat taupe van nature een warm gevoel geeft, gaat het prima samen met koude kleuren zoals blauw en groen. In de foto bovenaan zie je hoe de warme en koude tinten elkaar mooi in evenwicht houden.


De kleur taupe komt uit het Frans en spreek je uit als ‘toop’. Deze kleur wordt ook wel leverkleur of greige genoemd en is een natuurlijke, tijdloze kleur tussen grijs en bruin in. Er zijn vele soorten taupe , variërend van donker taupe , grijs taupe , purper taupe , zand taupe naar paars taupe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts