vrijdag 26 januari 2018

Buitenjaloezieën

Bij moderne huizen is het de tendens om veel glas te gebruiken. Om het licht van de felle zon te breken en te verspreiden in de ruimte kunnen we gebruik maken van Alustore. De aluminium buitenjaloezieën van Roma zijn er in onvoorstelbaar veel mogelijkheden.


Bovendien zijn ze, door toepassing van uitsluitend de beste materialen, bestand tegen elk weertype. De kunststoffen zijn zelfs glasvezelversterkt en uv-bestendig. De perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Buitenjaloezieën zijn de nieuwste trend op het gebied van buitenzonwering. De buitenjaloezieën kunnen worden voorzien van staaldraad of aluminium geleiders. Afhankelijk van uw stijlwensen kunnen de lamellen worden uitgevoerd met de zogenaamde C-lamel of Z-lamel. De lamellen reflecteren de zonnestralen en houden de warmte tegen.


Ze zijn traploos regelbaar. Daardoor bepaal je zelf hoeveel licht en warmte je toelaat tot je huis of kantoor. Daarnaast kan de lichtinval naar behoefte worden aangepast.


Er is een keuze uit lameltypen, meer dan 3kleuren en de jaloezieën kunnen volledig elektrisch (zelfs via een app) worden bediend? Doorkijk, privacy en zonwering samen in een, door kantelbare buiten lamellen.

Zo voelt u zich niet opgesloten. Van laagstaande of zijdelingse lichtinval zult u met buiten jaloezieën ook nooit last hebben. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs. Met buitenjaloezieën van Jumbo heeft u geen wekker meer nodig.


U programmeert heel eenvoudig de tijdklok en laat u ´s ochtends wekken door het zonlicht. Lekker relaxe alsof u ontwaakt in de buitenlucht! Aan de lamellen zonwering gaat u erg veel plezier beleven. Doseer zelf het binnenvallende zonlicht waardoor je nooit meer last hebt van een laagstaande zon of zijdelingse lichtinval. De verticale lamellen kunnen het licht zo filteren dat privacy altijd is gewaarborgd maar dat er toch nog een beetje daglicht naar binnen komt.


Om een aangenaam leefklimaat te scheppen moeten in de loop van de dag de veranderende licht­verhoudingen worden aangepast aan de individuele eisen van de bewoners. Tevens zijn de lamellen voorzien van een geëmailleerde dikke laklaag en zo tegen het weer beschermd. Als ze vuil zijn, kunt u ze met water schoonmaken. En passend bij jouw huis of kantoorpand.


We hebben oplossingen voor ieders smaak en budget, zonder dat we concessies doen aan de kwaliteit en de levensduur. Geniet zowel van daglicht als privacy. Met WAREMA buitenjaloezieën - in vaktaal ook wel plissés - creëer in uw eigen huis of kantoor een sfeer waarin u zich van top tot teen prettig voelt. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen, maar zorgen er ook voor dat een goede doorkijk mogelijk is. De warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimaal en lichtinval en spreiding in een ruimte kan perfect worden geregeld.


Laat licht binnen, houdt warmte buiten.

Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan. Bij onze buitenjaloezieën gaan tijdloos design en functionaliteit hand in hand. Met deze innovatieve oplossing beperk je de lichtinval en de warmtestraling. Eén type van deze lamellen is de DBL lamel ook wel “S-Lamel” genoemd. Deze gegolfde lamel zorgt er voor dat het licht gelijkmatig verspreid wordt in de ruimte.


Hierdoor is weinig toevoeging van kunstlicht nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts