maandag 15 januari 2018

Gouden rolex horloge

Specialistisch advies nodig? Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Koop je Horloge nu bij Lucardi.


Gratis verzending vanaf €399!

Meer dan 1winkels in Nederland. Altijd een Lucardi winkel bij jou in de buurt. De COMEX-versie, die Rolex voor de Franse Compagnie maritime d’expertises ontwikkelde, is eveneens populair.


Onder verzamelaars zijn niet alleen de vintage- horloges van Rolex gelief maar ook de groene Submariner-versies Hulk en Kermit. Hij verscheen voor het eerst op de wijzerplaat van een Rolex - horloge in de jaren 3 en vervolgens op de opwindkroon in het begin van de jaren 50. Op sommige wijzerplaten, zoals die van de Datejust, kwam hij in de plaats van de uur-markering in de vorm van een kleine kt gouden applique. Te koop karaat gouden rolex day-date uurwerk geneve eta zwitserse automaat materiaal h.

GOUDEN ROLEX - HORLOGES Ontdek de collectie gouden horloges van Rolex. Deze uurwerken zijn gemaakt van kt geel-, wit- of Everose-goud (de exclusieve roségouden legering van Rolex ) en hebben een betoverende glans die generaties lang meegaat. Voordat u kunt beginnen met bieden, hebben we nog wat aanvullende informatie nodig.


Wij helpen u graag bij het kiezen van de Rolex die het best bij u past. Uiteraard zijn alle Rolex horloges voorzien van een echtheidscertificaat. Schaap en Citroen in Amsterdam is trots onderdeel van het officiële Rolex netwerk dat bevoegd is om Rolex horloges te verkopen en onderhouden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een werkelijk haast ongedragen gouden Rolex Datejust.


Deze 26mm met een originele Turquoise wijzerplaat met diamanten uur indexen is in een absoluut schitterende nieuwstaat. Komt met de originele doos, ons eigen certificaat van echtheid en maanden garantie. Aanvankelijk werd dit horloge ontworpen als horloge voor piloten, maar het is tevens de belichaming van een sportief horloge van Rolex. De GMT- Master is vooral herkenbaar dankzij de twee gekleurde omlijstingen.


De ‘Pepsi’ variant in rood-blauw is vooral erg gewild onder de verzamelaars. In elk van de horloges tikt een Rolex tijdzone. Naast gouden heren horloges , bieden wij bij Excluso ook heren horloges in diverse andere kleuren.

Wat dacht u van zilver, zwart of rosékleurige heren horloges ? Maar ook voor blauwe, bruine of grijze horloges bent u bij ons aan het juiste adres. Excluso maakt altijd een zorgvuldige selectie voor haar assortiment. Een gouden horloge is per definitie al spectaculair.


Goud doet het altijd goed. Als dit dan ook nog een zeldzame, gouden Rolex betreft, dan heb je helemaal de jackpot te pakken. Voeg er dan ook nog eens een spectaculair verhaal aan toe en je tikt zomaar $444. Een horloge laat goed zien wat jouw stijl is en wie je bent, zo ook gouden horloges voor dames. Hou je van subtiel en elegant, kies dan voor een ingetogen variant met gouden band van Cluse.


Ben je een sportief type en hou je graag je activiteiten bij, kies dan voor een gouden smartwatch van Michael Kors. Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in het Spiegelkwartier in Amsterdam, op loopafstand van het Rijksmuseum. Met ZHWatches kunt u gerust zijn, u kunt de uitstekende replica- horloges het meest effectief online krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts