dinsdag 30 januari 2018

Hoes kussens loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Het kussen of de kussenhoes gefabriceerd door de kussenhoezengigant. De Sunbrella stof die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en beschikt over alle eigenschappen voor een langdurig gebruik buitenshuis, dus zeer geschikt als lounge kussen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. U wilt uiteraard uw loungeset en kussens zo goed mogelijk bescherming tegen de invloeden van het weer. Uw loungemeubels dekt u gemakkelijk af met een tuinmeubelhoes.


Echter wordt het niet aanbevolen uw kussens voor een langere periode onder uw tuinhoes te laten liggen. Een mooie grote loungeset in uw tuin levert u veel plezier op. Alleen of met het hele gezin geniet u op deze bank van heerlijke lange zomerdagen. Een kunststof opbergbox of een hoes beschermt jouw kussens en tuinsets en houdt ze langer mooi.


Polyester hoezen zijn weerbestendig en waterdicht en geven je langer plezier van je mooie tuinset. Zo hou je ruimte in je schuur en blijven de kussens prachtig! Florance kussens hebben als voordeel dat deze gemakkelijk te vormen zijn. Doordat de vulling flexibel is kunnen deze kussens bij levering nog wat kleiner lijken. Het gaat hier om kussens voor normale loungeset maar ook om kussens voor palletbanken.


Deze kussens zorgen ervoor dat jouw loungeset nog mooier en comfortabeler wordt voor wanneer het mooi is. Sommige kussens zijn tevens weerbestendig en zouden dus tegen een beetje regen kunnen. Maak je loungeset compleet met een van deze kussens. Er zijn speciale hoezen voor loungesets, deze kunt u gemakkelijk over uw loungeset plaatsen.


Zo is uw loungeset beschermd tegen de meeste invloeden van buitenaf. Het is wel aan te raden om de kussens uit de banken en stoelen te halen en deze in een opbergtas voor kussens te stoppen. Het gewicht van het water dat op een loungeset hoes blijft liggen kan de hoes beschadigen. Bij grote vierkanten hoezen krijgt u snel last van water dat op uw hoes zal blijven liggen, en in combinatie met gewicht, zon en wind uw hoes vele malen sneller slijten of doorlekken.


Daar hebben we luxe opbergtassen voor. Heb je een mooie loungeset , dan kun je vier tot zes kussens hiervan in een handige UV-werende tas opbergen. Bewaar ze koel en droog tot volgend seizoen en je kunt er weer heerlijk op zitten. Nog even een tip: zorg dat de kussens niet nat in de tuinmeubelhoezen gaan.


Hoes kussens loungeset

Daardoor kunnen ze gaan schimmelen. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Snelle levering, bestel nu! Achteraf betalen mogelijk. Alle loungesethoezen vind je op beslist.


Bestel snel jouw tuinmeubelhoezen. Zo krijgt vocht geen enkele kans en verkleinen wij de kans op schimmel. Na deze hoes inmiddels al enkele jaren gebruikt te hebben, kunnen wij mededelen uiterst positief te zijn. In de zomer gebruikten wij onze beschermhoes om ons loungeset inclusief de kussens op te bergen. Deze Outdoor Covers hoes is geschikt voor een loungeset L-vormige bank van maximaal 2cm.


Hoes kussens loungeset

De beschermhoes is gemaakt van een duurzaam PP weefsel, is UV bestending en waterdicht, ook bij de naden. Met een waterdichte loungeset hoes kunt u genieten op elk gewenst moment van uw loungeset. Loungeset hoes waterdicht.


Met de waterdichte beschermhoes zorgt u ervoor dat als u even een moment voor uzelf heeft, lekker languit in de zon wilt liggen of juiste lekker bij wilt kletsen met vrienden of familie kunt gaan zitten in een handomdraai. Bescherm uw tuin- loungeset goed tegen weer en wind. Door middel van de metalen bevestigingsogen kunt u de hoes goed aanspannen. Advies: om de kussens niet onder de hoes te laten liggen kans op schimmel is erg groot.


Gebruik voor uw kussens de Rimini hoes voor loungekussens. De kussens die bij uw loungeset horen nemen veel plek in. En omdat u ze graag goed wilt beschermen bergt u ze iedere winter op een droge plek binnen op.


Dit kan zonde van deze ruimtes zijn als u die liever ergens anders voor gebruikt, of plat gezegd als u uw kont daar nog zou willen kunnen keren. Gesleep met kussens is niet meer nodig. Voor elke loungeset een passende beschermhoes.


Hoes kussens loungeset

Of uw loungeset in een L-vorm of in een hoek (vierkant) is opgestel voor elke soort en maat loungeset kunt u bij ons terecht voor een passende beschermhoes. Het belangrijkste onderdeel van een loungeset is natuurlijk de grote lounge bank. Ook voor losse loungestoelen.


Maar je kunt niet luieren in een bank zonder die fijne loungekussens. Vaak worden de kussens meegeleverd met de tuinset, maar het meeleveren van opberghoezen voor de tuinkussens is lang niet zo vanzelfsprekend. Afdekhoes loungeset - Als je jouw tuinmeubels niet kunt opbergen in de winter, is het handig om ze toch te beschermen tegen regen, wind en vorst. Bovendien kun je de hoes zonder al teveel moeite weer verwijderen als de zon weer schijnt!


Hoes kussens loungeset

Met deze tuinmeubelhoes blijft jouw loungeset langer mooi. Deze hoes heeft een afmeting van 3x 2x 75.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts