maandag 29 januari 2018

Puur behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Ontwerpt, bedenkt en stelt zelf onze unieke en stijlvolle producten samen. Textielbehang per strekkende meter en Vliesbehang per rol.


Wij zijn gespecialiseerd in bloemen, planten, interieur, woonaccessoires en stijladvies!

Wie dacht dat behang ouderwets was moet echt eens binnenlopen, onze collectie behangen zal u zeker op andere gedachten brengen. Als officiële dealer van gerenomeerde merken hebben wij de mooiste boeken in huis. Let op, kleuren op uw monitor kunnen afwijken van de werkelijkhei daarom kunt u ook stalen bestellen van uw favoriete behang.


Bereken hier hoeveel rollen u nodig heeft. Zij hebben de passie en gedrevenheid om zeer speciaal behang te ontwerpen naar de wensen van hun klanten, deze passie drukt zich uit in het ruime assortiment. Met meer dan 1soorten behang van modern tot klassiek, creëren zij tijdloze ontwerpen voor woningen en commerciële omgevingen. Aanbrengen zoals ieder ander behang Duidelijke plakinstructie wordt bijgeleverd Let op: Voor het mooiste effect bekijk je het behang van een geringe afstand.


Van zeer dichtbij bekeken is een licht wazig effect onvermijdelijk. Kijk voor een uitvoerige handleiding op onze instructie pagina.

Het organische ontwerp is met de hand ontworpen, waarbij gebruik werd gemaakt van de blokprint methode. Het absolute summum onder het behang. Topkwaliteit vinyl (makkelijk aanbrengen, muur insmeren) met de meest geweldige afbeeldingen.


Dit is geen behang , het zijn kunstwerken! Dus als je wat anders dan anders wilt blader dan door de sublieme collectie. Kies uit kalkverf, krijtverf of onze unieke betonlook verf. Bezoek een van onze dealers.


Lakhs van gratis wallpapers voor uw apparaat. Hier bij DownloadWallpaper. Een aantal van onze wandafwerkingen zijn ook uitstekend als vloerafwerking toe te passen. Onze collectie is zeer uitgebreid. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie.


Met behang creëer je snel je eigen thuis. Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren. Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren.


Behangexpert verkoopt alle soorten. Dan kun je beter kiezen voor verf.

Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang. Veghel vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Dé behangwebshop in (vlies) behang , kinderbehang, fotobehang en glasvezelbehang enorm behang assortiment vele dessins laagste prijs snelle levering ! De Amert 1te VEGHEL en is actief in de branche Groothandel in behang. Reeds jaar presenteren wij met trots onze unieke collectie meubels en woonaccessoires in onze winkel Puur Woondesign te Breda. Wij zijn verheugd dat wij deze mooie producten nu ook aan kunnen bieden in onze webshop! Laat u verrassen door de vele originele artikelen. Puur natuur - in groot formaat en in prachtige kleuren.


Het fotobehang van Wall-Art biedt de mooiste uitzichten over fantastische landschappen, exotische dieren, spectaculaire natuurwonderen en zuivere, zalige natuur direct in huis. Met het fotobehang in het thema natuur creëer je een sfeer in huis van ruimte en rust. Pure Wood staat voor pure sfeer en gezelligheid met de meest unieke meubels, gemaakt van de mooiste materialen.


Van vele items bestaat maar exemplaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts