woensdag 31 januari 2018

Overkapping met screens

Overkapping met screens

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Een terrasoverkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een buitenverblijf. Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon, wind en regen. Overkapping of buitenverblijf?


Ideaal ook voor vrijstaande overkappingen. Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt. Met de veranda screens van Fonteyn geniet u het hele jaar door van uw tuin.


Onze veranda screens voorzien uw overkapping in een handomdraai van meer beschutting, dankzij de handige ritssluitingen waarmee u uw veranda volledig kunt afsluiten. Een zonnescherm is veel meer dan alleen een screen. Zo is een uitvalscherm, knikarmscherm en een screen een zonnescherm.


De screen , ook wel vlak hangende zonwering genoem werd aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten als kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar al spoedig werd de screen ook met succes toegepast bij. Het is natuurlijk heerlijk om onder een overkapping met een open structuur te zitten, maar ook daaronder wordt het op een gegeven moment wat frisser, daar is geen ontkomen aan.


Op deze manieren kun je een overkapping dichtmaken. Je hebt diverse mogelijkheden om een overkapping dicht te maken en je kunt hier ook diverse materialen voor gebruiken. Aan de bovenkant is deze kunststof geleider voorzien van een inlooptrechter om een soepele geleiding van het doek te waarborgen. Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen).


Overkapping met screens

Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Waarom wachten op het ideale weer als een terrasoverkapping dit mogelijk maakt? De beschutting van deze overkapping biedt bescherming tegen zowel de zon en slecht weer, waardoor u meer uren buiten kunt blijven zitten. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. Met een overkapping , ook wel Veranda genaam geniet u nog meer van uw tuin.


Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore!


Buitenzonwering tegen warmte en kou. Ook voor geluidsoverlast zijn. Met automatische zonwering voor buiten creëert u schaduw op de gewenste plekken onder uw overkapping.


Hierdoor blijft de ruimte aanzienlijk koeler en geniet u comfortabel van uw tuin. Heeft uw overkapping een glazen dak? Zonwering onder overkapping. Op warme dagen kan de temperatuur onder uw overkapping dan flink oplopen. De Ambiance overkapping is uit te voeren met diverse uitstralingen (bovenliggen onderliggen met oversteek of als zadeldak).


Elektrische screens : geleverd met Somfy motor. Alle onze zonwering screens zijn elektrisch en voorzien van een Somfy motor. De Somfy screens kun je bestellen met een Somfy RTS of een Somfy i. U bent klaar met het ophangen van de screen en dient de bediening nog te monteren.


Screens buitenzonwering bestellen. Ga naar de montage instructies voor de bediening om verder te gaan. Handleiding voor het monteren van de screens op het kozijn. U begint met het aftekenen van de gaten die in de twee vlakke geleiders geboord moeten worden. Uitbreidingen overkapping U kunt uw veranda-terrasoverkapping ook uitbreiden met screens , een spie of ledverlichting.


De terrasoverkapping kan aan de zijkanten worden dichtgezet met aluminium kozijnen voorzien van glas of polycarbonaat. Het dak van de overkapping bestaat dan uit zonweringsdoek, PVC of aluminium lamellen en zijn als het ware een cabriolet onder de terrasdaken. Geheel naar eigen wens zijn deze daken te openen of te sluiten.


Ook de flexibele overkappingen zijn uit te voeren met glazen wanden, windvaste screens en weggewerkte verlichting. Voor iedere overkapping hebben wij een passende zonwering. Net zoals onze overkappingen kan je jouw zonwering samenstellen zoals jij wil.


Overkapping met screens

Een ruim assortiment aan kleuren en stijlen zorgt ervoor dat je volledige vrijheid hebt en een zonnescherm kan kiezen die perfect bij jou veranda past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts