vrijdag 26 januari 2018

Grote parfumfles

Je zocht naar: grote parfumfles ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Laten we aan de slag gaan! Oudere parfum in mooie grote karaf van persglas circa 60ies. Mooie glazen parfumfles met inhou origineel uit circa de jaren zestig.


De inhoudmaat van de fles is.

Zo goed als nieuw Ophalen of. Mal voor grote parfumfles in uitvoeringen. Bekijk alles met grote parfumfles ! Maak je verzameling compleet, koop Verzamelobjecten op Marktplaats. Ook siku, diddl en stenen honden worden aangeboden en. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Snel en eenvoudig een parfum surprise maken. Dit kost weinig geld of tijd. Je kunt elk gewenst merk namaken die je maar wilt.

Na het wit maken kun je de parfumfles gaan versieren. Een mooi plaatje kan je eventueel van internet downloaden, printen en erop plakken. De fles weegt maar liefst 6. Vind de beste selectie grote parfumfles fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit grote parfumfles voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Andere flessen beschikbaar factice géant sublime de jean patou parfait état. Goede staat - gebruikt met kleine tekenen van ouderdom en vlekjes - 4g. Deze Chanelposter is mooi in een fotowand met onze andere fahion posters met Chanel motief of zwart-witte posters met tekst. Stond vroeger bij de drogist op de toonbank.


Grote antieke parfumfles SOLD. Wordt alleen verzekerd verzonden. Ook nog prima om te gebruiken. Een grote parfumfles met een mooi verhaal. In uitstekende conditie, deels gevuld.


Eindelijk hebben we deze ook eens gevonden tijdens onze zoektochten naar topstukken! Met opdruk onderop: ce flacon factie est la propriété de parfum cacharel de paris Let op: de verkoper staat garant voor de authenticiteit van dit product. Het iconische herenparfum!


De parfumfles bestaat uit massief kristal. Unieke grote flessen eau de cologne met mooie etiketten en hoeveelheidmeter. Mooie oude grote brocante drank- of parfumfles in rechthoekig model van stevig glas met een blokjes reliëf erin en met goudkleurige dop.

Fantastisch als decoratie. Poster met Chanel parfumfles Mooie poster met Chanel parfumfles geverfd in aquarel. Koop een lijst voor een complete look. De poster is mooi hangend maar ook staand.


Past perfect bij onze andere posters en prints met Chanel met lippenstift en nagellak of met onze andere fashion prints en posters met Prada, Vogue enz. Kristallen parfumfles met zilveren schroefdopje. Glazen kappen voor grote fitting met. Een leuke surprise voor iemand die van lekkere luchtjes of parfum houdt.


We kwamen deze surprise vorig jaar tegen op school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts