donderdag 18 januari 2018

Stickers haarlem

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid.


U ontvangt dan geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer. Als u dat wel wilt, moet u een Ja-Ja- sticker op uw brievenbus plakken.

U kunt de sticker gratis ophalen in de publiekshal. Ontdek wat Reklam voor uw bedrijf kan betekenen! STICKERS LATEN MAKEN IN Haarlem. Stickers laten maken Haarlem.


U wilt stickers laten drukken in Haarlem ? Dan zit u bij ons ook goed! Haarlem maar drukt wel veel stickers voor bedrijven, scholen, studentenverenigingen en particulieren uit Haarlem. Laat kleine, ronde stickers drukken in Haarlem met een mooi design om uw onderneming te introduceren op een beurs of festival.

Kleine stickers zijn ook bij uitstek geschikt als kortingslabel voor uw producten. Studio Nicola, oorspronkelijk gevestigd aan het Spaarne, is al ruim jaar een begrip in Haarlem en omstreken op het gebied van belettering. Het principe is heel eenvoudig: de Ja- sticker draait het Nee- sticker systeem om. Dat betekent dat je actief moet aangeven dat je nog ongeadresseerde folders wilt ontvangen. Dat doe je door een Ja-Ja sticker op te plakken.


U kunt het zo gek niet bedenken, van domestickers voor uw relatiegeschenk tot beveiligingsstickers voor het verzegelen van producten, of u kunt ons uw stickers laten drukken. Al meer dan jaar drukken wij alle soorten stickers en etiketten van hoge. Hieronder zie je een overzicht van verschillende stickers en giveaways die wij kunnen leveren.


We snappen dat het wat veel lijkt, maar neem eens de tijd om de verschillende blokken door te nemen. De dikgedrukte teksten naast de tekeningen zeggen vaak al of dit de type sticker is waar je naar op zoek bent. Bestel alle typen stickers in grote of kleine oplages. Alle Formaten en Materialen.


Je kan de folders nog wel ontvangen als je aangeeft dat je dit wil. Dit kan je doen door een Ja-Ja sticker op je brievenbus te plakken. Je kan deze sticker ophalen bij de publiekshal van de gemeente en in bibliotheken in Haarlem.


Haarlemmers gooien van alle reclamefolders ongelezen weg. Dit is ongeveer 2ton aan folders per jaar.

De gemeente Haarlem is voornemens om een ja-ja sticker te introduceren voor het ontvangen van folders en huis-aan-huis post. Huis-aan-huis bladen ontvangt men dan nog wel. We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies.


Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het. Als zij dit willen blijven ontvangen kunnen zij dit aangeven door een sticker op hun brievenbus te plakken. De nieuwe Ja-Ja sticker is vanaf december beschikbaar in de publiekshal van de gemeente.


Deze Ja-Ja stickers zijn op te halen in de publiekshal van het Stadhuis (zo lang de voorraad strekt) en ook in de bibliotheken in Haarlem. Volgens de gemeente Haarlem gooit procent van de inwoners de reclamefolders ongelezen weg. Dit zou neerkomen op 2ton afval per jaar. Gemeente Haarlem besloot te wachten met invoering van het nieuwe systeem tot na de uitspraak in deze zaak. Nu er met het hoger beroep een definitieve uitspraak is wordt zo spoedig mogelijk met de invoering gestart.


Ja Ja sticker gemeente Haarlem. Kijk voor veel meer stickers bij al mijn advertenties. Korting vanaf de 2de sticker ! Vinyl stickers , raamstickers. Daarom zijn wij toonaangevend in zelfklevend!


Zelf online stickers bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Wat leuk dat je ons bezoekt! Onze stickers plakken overal op!


Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts