dinsdag 31 januari 2017

Badkamer luxaflex

Bestel je badkamer jaloezieën in de webshop! Direct de scherpste prijs! Wilt u eerst zien wat u krijgt? Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan.

Bekijk hier onze ruime Collectie! Verdient jouw badkamer ook wat extra aandacht? Kaarsen, planten en stijlvolle raambekleding geven je badkamer een luxe wellness-uitstraling. Alle producten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse condensvorming en vochtigheid van badkamers (en keukens)… hoe goed geventileerd die ook zijn.


Energie besparen in de badkamer. Een badkamerraam verschilt niet van een ander raam… u kunt ook in de badkamer tot van de warmte verliezen. U bepaalt de afmetingen in millimeters nauwkeurig, kiest de kleur van de lamellen, of u zijgeleiding wilt en het soort bediening.


Kunststof jaloezieën voor badkamers.

Heb je een vrij vochtige badkamer en vind je een houten jaloezie erg mooi? Kies dan voor ons innovatieve alternatief, onze mm kunststof jaloezieën! Een kunststof jaloezie heeft namelijk de uitstraling van echt mat gelakt hout.


De PVC lamellen waterbestendig en hierdoor ideaal voor gebruik in de badkamer. Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. En vraag een gratis monster aan.


Grote collectie jaloezieën vind je hier! Luxaflex zonwering in de Badkamer. Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Een goede Luxaflex zonwering is erg belangrijk op uw badkamer. De semi-transparante Luxaflex zonwering biedt dé uitkomst.


Badkamer Luxaflex Wanneer je het product in een badkamer wilt ophangen dan dien je bij Luxaflex een keuze te maken uit de onderstaande kleuren. Wil je het niet in de badkamer ophangen kies dan nee. Na het douchen kan er bijvoorbeeld behoorlijk wat damp ontstaan, wat weggevoerd moet worden. In de badkamer is het fijn als er een raam open kan.


In dat geval is een hor handig, omdat u hiermee het raam in uw badkamer kan openzetten zonder dat er insecten naar binnen kunnen komen. U heeft bij ons de keuze uit een groot aanbod horren.

PVC jaloezie heeft u dit probleem echter niet. Daarom is deze jaloezie perfect voor in de badkamer , maar bijvoorbeeld ook de. Dit zorgt voor een speels en modern uiterlijk in uw huis. Horizontale aluminium jaloezieen zijn spatwaterbestendig, waardoor ze uitermate geschikt zijn in vochtige ruimtes als de keuken en badkamer.


Met raamdecoratie in de badkamer zorg je voor een eenvoudige manier om privacy te krijgen en toch licht door te laten wanneer je het nodig hebt. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk. Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Met de stand van de lamellen bepaal je zelf de mate van lichtinval.


Zet de jaloezieën helemaal open voor veel licht en kantel de lamellen naar voren of achter voor minder lichtinval. Je kunt de jaloezieën ook helemaal sluiten. Zo creëer je in een handomdraai optimale privacy. Ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer. Je vindt raamdecoratie van hout, kunststof en meer bij Praxis.


Bij Praxis kun je eenvoudig jouw favoriete raamdecoratie kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts