donderdag 19 januari 2017

Eric kuster inspiratie

His craftsmanship, joie de vivre, eye for beauty and creative vision combine to create breathtaking pieces of furniture, luxury home accessories and sumptuous textiles, which. Bekijk meer ideeën over Huis interieur, Interieur en Interieur woonkamer. Van kleins af aan struinde Eric iedere zaterdag over de rommelmarkt in Utrecht om daar naar oude spulletjes te zoeken en deze op te knappen. Zijn kamer stond vol met meubels die hij had gerestaureerd.


Eric is commercieel opgeleid en vanuit de marketinghoek verder het vak ingerold.

Kuster haalt inspiratie uit zijn ervaringen tijdens reizen, de mensen die hij ontmoet en de veelheid aan stijlen die hij tegenkomt. Lekker wonen met warmte en luxe. Minder praktisch in de woonkamer. Waar doet deze designer zijn inspiratie op? Veel reizen, Kuster doet overal inspiratie op.


In Azië, veel rust, veel Zen. Zijn vakmanschap, levensvreugde, oog voor schoonheid en creatieve visie combineren om adembenemende meubels, luxe woonaccessoires en luxueuze textiel te creëren,die aardetinten en hoogglans, serieus en sexy contrasteren.

Het boek is natuurlijk voorzien van topkwaliteit interieurfoto’s maar ook persoonlijke onderschriften van Kuster zelf zetten je aan het denken. Hij laat je zien waardoor hij geïnspireerd wordt. Hierbij zoekt hij altijd extremen op.


Geïnspireerd door bruisende steden en eindeloze zandwoestijnen ontwikkelde hij een heel eigen, internationale stijl. Herkenbaar zijn het gebruik van zwart, wit, grijs en bruin, maar ook metallic- en goudtinten. Na de succesvolle sale van dit voorjaar met het thema ‘Ibiza’ brengt deze nieuwe samenwerking alles om thuis de luxe van een wintersport oord in de bergen te creëren. Eric zelf is gek op de puurheid van de bergen en komt er voor inspiratie. Eric kuster noppen vazen zwart 2x incl orginele kunst opmaak orchidee en ghostwood twv 1euro opmaak vazen zijn winkelprijs 305.


Eric Kuster haalt zijn inspiratie uit zijn vele reizen. Afwijkend Antraciet Bank op maat Bankstel op maat Beige Blauw Chaise longue Cognac Design Dutch design Eetkamer Eetkamerbank op maat Erker Fauteuils op maat Formaat Groot Hoekbank op maat Horeca Industrieel Inspiratie Katoen Keuken Klein Kleur Landelijk Leren Loungebank op maat Luxueus Metropolitan stijl Modern Paars Patchwork Speels Stijl. Architecture, location and function. Velours is momenteel erg trendy en een statement voor in uw interieur.


Het is een heel persoonlijke woning geworden. Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.


Boxspring eric kuster stijl design 1 nederlandse fabricaat uit de hugo wonen collectie.

Best my images from eric kuster badkamer , image source: pinterest. Deze pin is ontdekt door Pia Sodhi. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bij Hampton Bay kunt u dus meer verwachten dan alleen een woonwinkel. U kunt bij ons kennis maken met de laatste ontwikkelingen in interieurdesign, altijd van topdesigners.


Hij haalt zijn inspiratie uit ervaringen tijdens het reizen en de mensen die haar ontmoet en alle stijlen die hij tegen komt. Mede daarom lokte de zonnige tuin, waar een automatische grasmaaier als een blinde hond door de tuin doolde. Een fijne plek voor inspiratie , zei Kuster , die aan werklust of inspiratie toch al nooit gebrek heeft.


Hoewel, op de ochtend van de presentatie van het boek had hij ‘even geen inspiratie ’ toen hij voor de kledingkast stond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts