woensdag 25 januari 2017

Moooi stoel

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. De grootste collectie stoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online!


Naast design ook inspiratie én advies?

Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. The calm sensations of the Hana Armchair. Moooi ’s Museum of Extinct Animals. Neem dan contact met ons op. Meest beroemd is misschien wel de smoke chair van Maarten Baas.


Deze fauteuil wordt met de hand gebran zodat een uniek exemplaar onstaat. Deze prachtige stoel is gemaakt van een stalen frame met schuim, bekleed met de stof Divina Melange. Gebruikt Ophalen of Verzenden.

Het frame van de stoel is gemaakt van staal. De stoel is zwart en is verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Timeless objects of beauty which possess the uniqueness and character of antiques combined with the freshness of modern times. Het gehele assortiment van dit Nederlandse merk is via ons verkrijgbaar. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bent u op zoek naar een specifiek artikel maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De constructie is vervaardigd van ingeharste Carbonvezels (koolstofvezels) die om een mal gewikkeld zijn. Hierdoor is de constructie oersterk. Deze Zio Collectie omvat een grote variëteit aan producten met een Scandinavisch karakter.


De Carbon Chair is gemaakt van carbon waardoor ze erg licht qua gewicht zijn. Eventueel geschikt voor buitengebruik, bekijk al onze buitenproducten. Met zijn wollen jasje en dikke poten is deze stoel alles behalve doorsnee. De wieltjes zijn zo weggewerkt dat het net lijkt alsof hij boven de grond zweeft.


Qeeboo Ribbon Chair zwart € 1500. Vip chair marcel wanders de vip chair van marcel wanders voor moooi is tot aan de poten toe bekleed met een viltachtige wollen sto. De zithoogte is centimeter.


De Monster Chair is een hippe design stoel van designer Marcel Wanders.

Prijzen en info vind je hier. Of kom naar de winkel en ervaar onze design merken in het echt. Deze complimenteren zo de vorm van de stoel. De basis van de stoel is van metaal met daarop schuim en een prachtige stof van Kvadrat. Deze viltachtige stof is gemaakt van 1 wol en is enorm duurzaam.


We zijn met trots dealer van design stoelen van onder andere Vitra, Tradition, HAY en MDF Italia. Een verrassende mix van verlichting, meubels en accessoires. De schoonheid en het karakter van verbrand hout is nu vastgelegd onder een laag epoxy.


Het gevoel van zitten op een verbrande stoel is een leuke, aparte ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts