vrijdag 27 januari 2017

Plisse gordijn ophangen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkope Plissé Gordijnen van uitstekende kwaliteit. Bepaal zelf de afmetingen!


Energiebesparen Duurzame Keuze!

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. U hoeft geen ervaren klusser te zijn om uw eigen plissé(s) op te hangen. Als u onze duidelijke montage-instructies nauwgezet opvolgt, kan er eigenlijk niets mis gaan. Voor een mooi eindresultaat raden we u wel aan goed gereedschap te gebruiken. Plisségordijnen top down bottom up monteren is heel eenvoudig.


Vind hier tips en informatie over het ophangen van je plisségordijnen. In deze video monteren we het plisségordijn top down in de dag. Klinkt als een moeilijke klus, maar het is makkelijker dan je denkt!

Zoals altijd de voordeligste online én offline! Voor de hoogte moet je de 16mm aftrekken van de hoogtemaat van jouw gordijn. Op iedere hoek van het kozijn moet je een L-beugel plaatsen.


Voor gordijnen die breder dan 127cm zijn heeft u meer dan twee schoentjes of L-beugels nodig. Haal de rechter beschermdop van het onderbalk en schuif het profiel voorzichtig los van het gordijn. Knip de stof af en zorg dat je de loshangende touwtjes niet doorknipt. Knip de touwtjes op maat en zet het sluitstuk vast met tape en schuif tot slot het gordijn weer op de onderbalk. Dit plisségordijn heeft een afmeting van 200x1cm.


Klemdragers en montageprofielen zijn ideaal als u graag uw gordijnen zonder boren ophangt. Het monteren van uw nieuwe gordijnen is heel eenvoudig. U bevestigt ze namelijk heel eenvoudig aan speciale montageprofielen die u aan uw ramen klemt of op kozijnen en wanden plakt.


Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins. Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken. Kies als breedte: 1x de raillengte.


Bekijk ons unieke assortiment plissegordijnen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Meten Plissés die perfect passen.


Voordat u kunt bestellen, is het noodzakelijk dat u nauwkeurig de maten opmeet voor uw plissé(s). Om fouten te voorkomen is het. De oplossing is het monteren van een plisse gordijn met het easyclick systeem. Dat is monteren zonder boren. Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan plisségordijnen, van verduisterende plisségordijnen tot top down bottom up plisségordijnen.


Een plisségordijn is een gordijn dat zichzelf opvouwt als je het omhoog trekt. En als je het gordijn weer voor je raam wilt trekken, dan trek je het als een harmonica weer uit de plooi. En je hebt natuurlijk heel veel keuze in de maten en soorten.


Ken je bijvoorbeeld de verduisterende plisségordijnen al? Nu KORTING Gratis bezorgd. Plisses en Duettes op maat van Verano. Onze plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurstellingen.


QuickFit-en StickFix-montagesystemen zijn de nieuwste innovaties op het gebied van het monteren van raamdecoratie. Hiermee kun je je nieuwe gordijnen ophangen zonder boren en schroeven. Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen.


Zelfs als de slaapkamer zich op zolder bevindt met een dakraam, want een plisse gordijn kun je daarop ook monteren. Al is dat wel afhankelijk van het soort dakraam. Onze plissé gordijnen zorgen voor privacy en regelen het licht in de ruimte. Niet alleen ieder raam is anders, ook de wensen en voorkeuren verschillen per. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis.


Met de keuze voor het ophangsysteem bepaalt u zelf hoeveel licht u binnenlaat. De plissés worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts