maandag 16 januari 2017

Glas in lood groningen

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Alle vacatures in Groningen. In dit glas -ambacht worden alle werkzaamheden nog uitgevoerd met het klassieke handwerk – uiteraard aangevuld met meer hedendaagse middelen. Al werkende met mijn handen ontstaat onder je ogen ieder keer weer iets prachtigs. U kunt bij ons glasatelier terecht voor diverse glas in lood workshops en cursussen en natuurlijk ook voor het laten uitvoeren van particuliere en zakelijke opdrachten zoals glas in lood restauraties, isolatieglas en reparaties van bestaande ramen en deuren of voor het laten maken van geheel nieuwe ramen of deuren.


Zo kan de uitstraling van glas - in-lood prima gecombineerd worden met het comfort van isolatieglas. Ook uw oude bestaande glas - in-lood kan in isolatie- glas gezet en teruggeplaatst worden. Sierbeglazing wordt veel gebruikt in oudere en monumentale panden, maar past ook zeer goed in een modern interieur. Het is zelfs mogelijk om een ontwerp te laten maken voor uw huis door een glazenier. Onze winkel is een zeer ruim gesorteerde speciaalzaak waar je gekleurd glas kan kopen.


Glas in lood groningen

In de eerste lessen gaan wij op eenvoudige wijze alle handelingen oefenen die bij het maken van een raam aan de orde komen, zoals glas snijden en breken, het glas in het lood zetten en het solderen van de. Wij leveren en werken door heel Nederland in kerken en monumentale panden en staan garant voor kwaliteit glas in lood tegen een scherpe prijs. Het populairst zijn echter de cursussen glas in lood en tiffany. Ook fusing ofwel glasversmelten kan geleerd worden.


Je kunt een aanmeldingsformulier downloaden. Glazenier Eelco Stoffers en zijn vrouw Roxana zijn dagelijks bezig met de vervaardiging van nieuwe glas -in-loodramen en met de restauratie en reparatie van oude panelen. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Glas in lood groningen

Men treft glas in lood vooral aan in (oude) kerken, waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht het kunstzinnige karakter doet uitkomen. Hier vindt u bedrijven die dit voor u kunnen doen. SiOis a gallery, shop and studio located in Groningen , Netherlands. From their studio Hein van de Water and Jakobine von Dömming work both collaboratively and independently on a range of projects.


Alles op het gebied van glas in lood ! Voor glasherstel, glasatelier, glas in lood , tiffany, glazen en veel meer! Een glashandel uit Groningen helpt u met de aanschaf en plaatsing van verschillende glassoorten op maat: van glas in lood tot sterk beveiligingsglas, een glashandel in de buurt heeft praktisch alles op voorraad en is bovendien snel ter plaatse bij schade. Workshop glas in lood cadeaubon.


Glas in lood groningen

Geef een Workshop glas in lood cadeaubon! De cursussen worden doorlopend gegeven. U komt in een groep waar beginners en gevorderden naast elkaar werken aan een glas in lood of Tiffany werkstuk. Het is mogelijk uw eigen glas -in-loodraam te ontwerpen.


Glasatelier Honebeek kan samen met u, uw idee uitwerken tot een traditioneel of een modern glas -in-loodraam. Glas - in-Lood Cursus Groningen. Ook kunt u het boek glas in lood ontwerpen (tegen een kleine borg) meenemen om ideeën uit op te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts