maandag 16 januari 2017

Sikkens redox bl forte

Sikkens redox bl forte

Gratis bezorgd vanaf € 5-. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Forté verkrijgbaar vanaf €393. Sikkens verf en lak voor groothandelsprijzen.


De ondergrond volledig ontdoen van vet, vuil en eventueel aanwezige corrosieproducten. Het oppervlak zorgvuldig opschuren en ontstoffen. VerfsysteeGeheel gronden met REDOX BL FORTE.


Afwerken met twee lagen REDOX BL FORTE of WAPEX 660. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Sikkens redox bl forte

Anderen helpen ons de werking. Deze lak is ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en profielen. De lak is waterverdunbaar en en roestweren wat hem extra veelzijdig maakt. De lak is gemakkelijk aan te brengen en heeft een zijdeglans afwerking. Ondergronden Als primer en aflak voor staal.


Ook toepasbaar op voorbehandeld (thermisch) verzinkt staal, aluminium, roestvast staal en koper en vele andere ondergronden. Ideaal voor stalen constructies binnen zoals stalen balken en. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Redox BL Multi Primer (voor binnen en buiten) en Redox AC Multi Primer (alleen voor buiten) zijn naast verzinkt staal, aluminium en koper ook toepasbaar op vele andere kunststof ondergronden zoals PVC en plexiglas. De Redox BL Forte pas je toe op metalen ondergronden die flink belast worden met chemicaliën of door mechanische belasting.


Sikkens redox bl forte

Redox BL Forte WATERVERDUNBARE, 2-COMPONENTEN PRIMER EN AFWERKING VOOR METALEN OPPERVLAKKEN, OP BASIS VAN EPOXYHARS VOOR BINNEN. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Tussenlagen en dekverven Redox BL Forte en Wapex 660. Akzo Nobel Decorative Coatings B. Afdeling Technical Support, Tel. Extreem robuuste epoxy schakelverf voor metaal.


Het is geschikt als primer en aflak voor staal. Het is ook toepasbaar op voorbehandeld (thermisch) verzinkt staal, aluminium, roestvast staal en koper en vele andere ondergronden. Alle handleidingen op ManualsCat. Deze multiprimer is snel overschilderbaar, en corrosiewerend. Je kunt deze multiprimer gebruiken op kunststof, aluminium, koper en metaal.


De verf is overschilderbaar met een watergedragen lak. Waterverdunbare, 2-componentenprimer en afwerking voor metalen oppervlakken voor binnen. Watergedragen corrosiewerende primer en afwerking voor staal, verzinkt staal en aluminium.


Eveneens toepasbaar vele andere ondergronden (eerst proefvlak aanbrengen). Meer info In winkelwagen Redox EP Multi Primer. Voornaamste eigenschappen.


Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts