woensdag 18 januari 2017

Romantische badkamer

Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie! Jouw Persoonlijke Badkamer! Inclusief Klantervaringen! Hoeveel jouw Badkamer Kost!


Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen.

Ruim assortiment Badkamer. Een romantische badkamer is voor iedereen verschillend. Het wordt pas echt romantisch zodra je met je vriend of partner kan genieten in je eigen badkamer. Met het oog op Valentijnsdag is het misschien wel leuk om wat romantische sferen op het blog te brengen, vind jij ook niet?


En natuurlijk kun je de liefde in de slaapkamer vinden, maar ook de badkamer is een perfecte ruimte hiervoor! Wij hebben daarom keer een romantische badkamer op een rijtje voor jou gezet. Romantische badkamer accessoires. Door de juiste accessoires te kiezen wordt de badkamer al snel hét romantische plekje in huis waar u helemaal weg kunt zwijmelen.


Zo zijn er een aantal badkameraccessoires die de perfecte match zijn voor een romantische badkamer.

Dit kan met simpele kleuren, maar ook kan je kiezen voor patronen die je mooi vindt passen bij het geheel. Je kunt kijken naar een vintage uitstraling, maar ook bijvoorbeeld landelijk. Natuurlijk wordt het pas echt romantisch zodra je met je vriend of partner kan genieten in je badkamer. Daarom worden badkamers op vakantie altijd sneller als romantisch ervaren omdat we daar de tijd voor elkaar en voor ons zelf nemen.


De romantische badkamer Het aantal badkamers dat in de speciaalzaak, de glossy bladen en TV klusprogramma’s voorbij komt is groot. Groot, strak en luxe lijken wel toverwoorden en het is haast een must een strakke badkamer te (laten) maken. Waar is de romantische badkamer gebleven en wat zijn daar de mogelijkheden voor. De belangrijkste ingrediënten: draadmandjes, gouden haakjes, sierlijke spiegels, speelse bloemenprints met een klassieke knipoog én zachte kleuren om de rust te bewaren. Of het nu gaat om slaapkamerlampen of om woonkamerlampen: met de unieke armaturen van Straluma heeft u altijd genoeg keus.


Net als bij landelijke verlichting zijn lampenkappen een aanrader voor romantische lampen. Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Badkamerplanner en vind jouw Perfecte Badkamer. Vandaag hebben we ideeën voor interieurontwerp voor een romantische badkamer samengesteld. Sommige zijn erg exotisch en zijn meer geschikt voor de zomer, maar de meeste kunnen zeker in het koude seizoen worden gebruikt. Wij badkamer specialist en kunnen u helpen met het leveren van vrijwel alle badkamermaterialen.


Voor veel merken hebben wij exclusiviteit zodat u niet zo snel een zelfde badkamer zult tegenkomen. Het hele jaar door een romantische badkamer. Waarom zou je alleen op Valentijnsdag romantisch badderen als je dit het hele jaar door kunt doen? Sanitairwinkel heeft hieronder wat tips op een rijtje gezet om een romantische badkamer te creëren.


Ook hebben we een top samengesteld met producten die niet misstaan in de romantische badkamer.

De Artis-wastafels in de betoverende tint rosé geven de badkamer een romantische , vrouwelijke uitstraling. Ron ovaal, vierkant of rechthoekig: u kunt kiezen uit vier heldere, subtiele vormen om het pure design met warme rosétinten te benadrukken – van de luchtige en tere tinten POWDER en BALLET tot aan het krachtige en intense ROSE dat de belijning van het sanitair extra accentueert. Inspiratie: badkamer in romantische stijl. Hout, glas, beton en natuursteen zijn populaire materialen en worden veel gebruikt in combinatie met lichte kleuren en zachte handdoeken voor een serene sfeer. Wilt u uw badkamer een nieuwe look geven?


Met de badmat van Webschatz ziet uw badkamer er zonder veel moeite heel anders uit. Geniet na het douchen van een superzacht gevoel aan uw voeten! Door het bloemendessin is hij een romantische blikvanger. De badkamer is een van die ruimtes die zonder verlichting geen nut heeft, je moet er jezelf kunnen zien en alle flesjes, potjes en zalfjes die je nodig hebt om jezelf te verzorgen.


Hier zijn wij ons bij lampenlicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts