vrijdag 27 januari 2017

Raamdecoratie folie voorbeelden

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Vind raam decoratie het nu op Kensaq. In de raamfolie voorbeelden hieronder ziet u diverse mogelijkheden. Van raamfolie voorbeelden tegen leegstand tot raamfolie voorbeelden voor de kinderkamer.


Hieronder staan enkele voorbeelden van raamfolie (raamteksten en raamstickers) projecten voor bedrijven.

U kunt uw gesneden raamdecoratie folie makkelijk voorzien van naam, huisnummer, adres, bedrijfslogo en andere teksten. Op het een na linker voorbeeld ziet u een aantal voorbeelden van zowel gesneden als geprinte raamfolie voordeur met huisnummer, vogels en border. Bekijk de voorbeelden van raamdecoratie en kies in onze online showroom uw eigen motief. Wij komen de raamfolie plakken op locatie.


Deze folie heeft geen plaklaag, maar blijft aan het glas zitten door middel van een statische lading. Deze lading zorgt ervoor dat de folie aan het raam hecht. Raamfolie is dus makkelijk weer van het raam te verwijderen.

Heb jij dus een foutje gemaakt bij het aanbrengen van het folie ? Geen probleem, want de folie kun je gewoon weer van het raam. Ook is het mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren. Voorbeelden van raamdecoratie folie. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse soorten raamdecoratie folie. Vele anderen zijn u reeds voorgegaan.


Op de site vindt u voorbeelden van projecten waar wij raamdecoratie folie hebben verwerkt. Privacy- of decoratiefolie biedt huizen een goede bescherming tegen inkijk. Het is ook voordeliger voor je portemonnee.


De kostprijs van raamfolie is vooral afhankelijk van het soort folie en de afmeting. Laat je inspireren door de raamdecoratie die we online aanbieden. Klik voor raamdecoratie ideeën en prijzen op een van bovenstaande typen raambekleding van je keuze. Goedkoper Dan In De Winkel.


Met folie zorg je dat niet iedereen zomaar naar binnen kan kijken, er is raamfolie dat dient als isolatie maar ook warmte- of zonwerende folie. Maar natuurlijk bestaat er ook nog raamfolie als vorm van decoratie. Raamdecoratie van alle merken op beslist.

En daar kun je letterlijk alle kanten mee op. Hier vind je voorbeelden van hoe je raamdecoratie folie kunt toepassen. Deze folie is niet alleen handig in de zomer, in de winter heeft deze folie namelijk ook een isolerende eigenschap. U kunt bij ons kiezen tussen verschillende soorten warmtewerende folies , wij bieden ze aan in verschillende tinten en spiegelingen.


Als u eenmaal het folie heeft aangebracht op uw ramen merkt u gelijk het verschil in warmte. Onder raamdecoratie folie worden gekleurde, transparant gekleurde, in diverse kleuren gezandstraalde, geprinte én naar eigen ontwerp gesneden folies bedoeld. Etched folie is een matte folie waarbij het lijkt of het glas gezandstraald is.


Het laat licht door, maar je kunt er niet doorheen kijken. Daardoor vermindert het inkijk en vergroot het uw gevoel van privacy. Hier onder vindt u een aantal gerealiseerde projecten.


In onze ruime collectie vind je alle soorten raamdecoratie. Van rolgordijnen tot plisségordijnen en van houten jaloezieën tot gordijnen. Je hebt keuze uit standaardmaten of volledig op maat gemaakte producten.


Met folie weerkaatst het licht namelijk niet in je tv-scherm, terwijl je toch maximale lichtinval behoudt. Ook beschermt het jouw meubels tegen verkleuring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts