vrijdag 20 januari 2017

Baklijst

Altijd Scherp in Prijs met Gratis verzending. Wacht niet langer, bestel nu! Bij baklijst vindt u het grootste assortiment baklijsten voor uw canvasdoek van Nederland en België. Omring uw doek met een canvas lijst.


Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Standaard wordt een baklijst 1cm groter gemaakt dan de opgegeven doekmaat, zo ontstaat er een ruimte van 5mm tussen de lijst en het doek.

Een normale baklijst heeft een zichtbare rand van ongeveer 1cm breed. Het blok model heeft een 2cm brede rand. Je kunt als het ware je canvas in lijst leggen. Wanneer je je foto in de baklijst legt, is er nog wel ruimte tussen de lijst en de randen van de bak, waardoor het allemaal iets losser lijkt. Het lijkt net alsof je canvas in baklijst zweeft.


Wat is een baklijst en hoe ziet deze eruit? Dit geeft je foto op canvas een nog mooiere en meer exclusieve uitstraling. Een baklijst is een strakke lijst om het canvasdoek heen.


We leveren onze baklijsten in drie kleuren: zwart, wit, en blank hout.

Ze vormen het fundament voor de opbouw van de woordenschat. Het gaat hier om de meest frequente woorden, woorden die zeer vaak gebruikt worden in de kleutergroepen. De Basiswoordenlijst Amsterdamse Kleuters (BAK) is een hulpmiddel voor leerkrachten om de woordenschat van leerlingen in de onderbouw uit te breiden.


Probeer in de lijst-designer de verschillende mogelijkheden uit en kies de baklijst die het beste bij je afbeelding past. Fraaie blank houten onbehandelde baklijsten voor schilderij of foto op doek. Van ouderwets acryl schilderij, tot moderne fotografische kunst of wellicht zelfs een spiegel. Elke Kaderspecialist baklijst wordt door ons zelf gemaakt met de hoogste mogelijk zorg en nauwkeurigheid. Hierdoor kunnen wij naast de standaard maten ook kaders op maat leveren.


Een eigen productie geeft ons ook de mogelijkheid om snel te leveren. Wij leveren al onze kaders en baklijsten binnen tot dagen. Deze baklijst geeft niet alleen een bijzonder elegante uitstraling aan het product, maar biedt ook extra bescherming aan het canvas. Baklijsten maken van 2D-werken 3D moderne kunst!


Uw canvas wordt geleverd in de baklijst , waardoor u hem direct zelf aan de muur op kunt hangen. Het bijzondere effect van een baklijst is dat het ervoor zorgt dat je foto, kunstwerk of canvasdoek in de lijst blijft ‘zweven’. De baklijst is alleen mogelijk voor de 2cm frame.


Dit levert dus een speling op van 5mm rondom het doek. Bij de baklijsten met trap is deze speling mm rondom. In een baklijst wordt het in te lijsten werk niet achter de lijst, maar in de lijst gemonteerd.

De ruimte tussen de lijst en het canvas of paneel geeft een ruimtelijk, modern effect. In onze eigen lijstenmakerij worden de baklijsten op maat en canvaslijsten gemaakt. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts