donderdag 26 januari 2017

Meubelboulevard alexandrium openingstijden

Woonboulevard Alexandrium Woonmall. Alexandrium is dagen per week open en gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Woonmall Alexandrium is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf ARotterdam – Hoek van Holland of Hoek van Holland – Gouda neemt u afslag Prins Alexander. Volg daarna de aanwijzingen op de borden.


Alexandrium Shopping Center, openingstijden , winkels open op zondag, uitzonderlijke openingstijden , bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met de auto.

Of je nu gaat verhuizen en je hele huis opnieuw in gaat richten, of op zoek bent naar die ene extra touch om je huis helemaal van jou te maken, hier zit je goed. Bij winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam vind u een ruim aanbod aan diverse winkels. Hier kan je naar hartenlust winkelen, want wij zijn maar liefst 3dagen per jaar geopend.


Koopzondag woonboulevard Alexandrium Woonmall. Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in woonboulevard Alexandrium Woonmall te Rotterdam die de aankomende periode een koopzondag hebben. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden , koopzondagen en koopavonden. In Nederland vind je in vrijwel elke grote stad een woonboulevard of meubelboulevard.


Een woonboulevard is een soort winkelcentrum waarbij de gevestigde winkels zich voornamelijk richten op het verkopen van allerlei producten voor jouw woning of tuin. Bij Rofra Home voel je je thuis.

Vind hier onze openingstijden en het adres. Op zoek naar de ideale plek om te shoppen, te ontspannen, lekker te eten, lol te hebben en tijd met je familie en vrienden door te brengen? Op de website vind je een overzicht van winkels, tips, openingstijden en praktische informatie van het centrum.


Kijk voor de juiste tijden bij de woonwinkel van uw keuze. Veel winkels zijn iedere zondag open. Benieuwd of de winkel die u zoekt open is? Zoek uw winkel op onze winkelpagina. Meubelen, slaapkamers, keukens, badkamers, woontextiel, accessoires, sfeermakers, vloeren, meeneemmeubelen en alles voor uw baby.


Hoogenboezem Rotterdam bevindt zich in het woonmall Alexandrium. In dit winkelcentrum kan jij terecht bij ons voor al jouw wooninspiratie. De openingstijden per winkel kunnen afwijken. Bekijk de afwijkende openingstijden per winkel op de website. BCC Rotterdam Alexandrium is per trein, bus of metro bereikbaar.


Kies voor de bestemming station Rotterdam Alexander. Vervolgens is het slechts een paar minuten lopen en je bent in winkelgebied Alexandrium. Kom alles te weten over Winkelcentrum Alexandrium zoals het adres, de bereikbaarheid per auto, fiets en openbaar vervoer, de parkeertarieven en de openingstijden.


Makkelijk parkeren en bereikbaar via Aafslag 16. Een comfortabel interieur begint met een goede bank.

In onze woonwinkel in Rotterdam Alexandrium vindt u allerlei soorten bankstellen. Zo kunt u bij ons terecht voor een handige hocker, een gezellige tweezitsbank of een royale hoekbank. Openingstijden Op deze pagina vind je alle informatie over openingstijden , koopzondagen en speciale openingsdagen. Rondom de feestdagen kunnen de openingstijden iets afwijken.


Contact opnemen kan ook via het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts