maandag 23 januari 2017

Handgemaakte vloerkleden

Enorme keuze aan handgeknoopte vloerkleden. Vele kleuren, vormen en afmetingen! Gratis verzending en retour. Onze bestsellers kosten nu €149.


Breed assortiment vloerkleden in vintage- en retro-stijl. Nu in de sale met hoge kortingen!

Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Bovendien heb je met een handgemaakt vloerkleed van Kwantum altijd een duurzaam gemaakt vloerkleed. Duurzaamheid staat bij Kwantum namelijk hoog in het vaandel. In onze winkels herken je deze vloerkleden aan de kartonnen labels op de vloerkleden zelf. Breng sfeer in huis met kleurrijke vloerkleden.


Wil je je interieur meer warmte geven? Leg dan een prachtig vloerkleed in de woonkamer of hang hem als wanddecoratie op aan de muur. Bij IKEA vind je handgemaakte vloerkleden voorzien van allerlei patronen en in allerlei kleuren.


Bij Kwantum vind je diverse handgemaakte vloerkleden , die stuk voor stuk uniek zijn.

Elk exemplaar is met hart en ziel gemaakt. Hierdoor haal je echt iets unieks in. Bij vloerkledengroothandel. Vloerkleed handgeknoopt - karpetten - tapijten. Geweven vloerkleden en tapijten.


Handgemaakte vloerkleden uit India geven een huiselijke gezelligheid. In onze webwinkel vind u vloerkleden , tapijten en karpetten in alle soorten en maten en in verschillende kleuren. MARCJANSSEN heeft de grootste collectie handgemaakte tapijten van Nederland.


Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden, van Perzische tapijten en kelims tot design. Ronde vloerkleden zie je wat minder bij de reguliere woonwinkel, maar juist dit is ontzettend leuk en doorbreekt het strakke design. Het is heel goed te combineren in een modern interieur, maar ook zeker in een Ibiza style ingerichte kamer staat het heel gezellig en sfeervol. Denk ook hardop waar je een rond vloerkleed kan leggen.


Grote collectie vloerkleden vind je hier! Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De passie, serviceverlening en ervaring van oprichter. Het met de handgemaakte vloerkleed Sala Grijs is een laagpolig vloerkleed.


De poolhoogte van dit handgemaakte vloerkleed bedraagt circa millimeter.

Daarnaast kan dit vloerkleed tevens worden gebruikt op de vloerverwarming. Het vloerkleed is verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk in x 30. Het doet denken aan de natuur.


Als je over een groen Ecrin patchwork vloerkleed loopt, is het net alsof je over gras loopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts