maandag 30 januari 2017

Inbraakwerende folie prijzen

Inbraakwerende folie prijzen

Folie tegen inbraak en vandalisme. Kies voor optimale bescherming! Dé online Raamfolie winkel van Nederland. Betaal slechts € verzendkosten.


Inbraakwerende folie prijzen

De inbraakwerende folie (anti inbraak folie ) wordt aan de binnenzijde aangebracht. Bij kapotslaan van de ruit zorgt de inbraakwerende folie ervoor dat de scherven vast blijven zitten en niet rond vliegen. In de samenstelling van het glas zijn veel verschillende variaties mogelijk, bijvoorbeeld in het aantal glaslagen of het soort folie waarvoor wordt gekozen. De keuze is erg divers, net als de prijzen. Tegenwoordig is het mogelijk om inbraakwerende glasfolie te combineren met een ander soort folie , namelijk zonwerende folie.


Deze combinatie zorgt ervoor dat niet alleen inbrekers, maar ook de warmte en UV straling buiten blijven. Hier vindt u de verschillende prijzen voor inbraakwerende. Gelaagd glas: veilig en inbraakwerend.


Hierdoor zal een inbreker niet met een steen, hamer of honkbalknuppel naar binnen kunnen komen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor inbraakwerende folie prijs. Info over inbraakwerende folie prijs.


Resultaten van zoekmachines! Het inbraakwerende folie houdt ramen namelijk bijelkaar. Zelfs als ze met geweld vernield worden! Het anti inbraakfolie is verkrijgbaar in verschillende degradaties. Hoe dikker het folie is, hoe beter het beschermt.


Het dunnere folie volstaat al als je het folie wilt gebruiken voor de veiligheid van kinderen. De folie spiegelt aan de klant van het meeste licht naar het minste licht. Dus overdag aan de buitenkant bij het daglicht en ‘s avonds als er binnen licht brandt aan de binnenkant.


Dit is met ALLE soorten van anti-inkijk waarbij je naar buiten wil kijken. Spiegelfolie, folie met gaatjes, lamellen met gaatjes, vitrage ect. Wij hebben het daarom over inbraakvertragende folie terwijl het hetzelfde product is als inbraakwerende folie. Bekijk ook het filmpje en zie hoe sterk het glas is met de inbraakwerende folie er op.


Inbraakwerende folie prijzen

Inbraakwerende folie bestaat niet! Het veiligheidsfolie wordt niet alleen voor veiligheidsdoeleinden gebruikt, maar ook bijvoorbeeld tegen inbraak. Het wordt in de volksmond daarom ook wel anti inbraakfolie of inbraakwerende folie genoemd. Om een inbraakpoging aanzienlijk te vertragen of zelfs te voorkomen is een taaie glasversterker nodig.


Onze Madico mill (4micron) clear folie is onze zwaarste en enige folie die hiervoor geschikt is. De eerste mogelijkheid waarover u beschikt is gelaagd glas. Dit type glas staat er om bekend bijzonder sterk te zijn. Bovendien is het mogelijk om ze extra inbraakwerend te maken door middel van een sterke soort kunststof folie.


Wij mensen staan er vaak niet bij stil dat onze ramen vaak de eerste keus zijn van inbrekers, om toegang te verschaffen tot uw woning. Zo is de folie bijvoorbeeld toe te passen bij de ruiten van een auto. Uw auto is hierdoor beter beschermd tegen een inbraak. Het plaatsen van inbraakwerende folie bij uw autoruiten kunnen wij op locatie voor u uitvoeren. Een bijkomende interessante eigenschap van gelaagd glas is de bescherming tegen ultraviolette stralen (UV) van het zonlicht, waardoor het los van de inbraakwerende eigenschappen interessant is voor gebruik in etalageruiten.


Een gelaagd glas met PVB-lagen weerhoudt meer dan van de UV-stralen. Snel, vakkundig en onder garantie. Voor doe-het-zelvers is speciaal een webshop ingericht op deze site. Hier zijn op maat gesneden banen anti-inbraak folie voor ramen te. Goedkoopste van Nederland!


Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts