dinsdag 22 mei 2018

Douche ventilator met timer

Douche ventilator met timer

Badkamerventilator, laagste Prijs! Bestel Online Of Bezoek De Showroom! Soms wil je dat de ventilator sowieso een bepaalde tijd blijft blazen, onafhankelijk van de luchtvochtigheid. Bijvoorbeeld omdat je een toilet in je badkamer hebt staan.


Na gebruik van het toilet is de lucht niet vochtig, maar wil je wel de lucht verversen. Gegarandeerd een lange levensduur dankzij de gelagerde motor, die aan- en uitgeschakeld kan worden. Al onze badkamer ventilatoren worden geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding. Deze badkamerventilator wordt geleverd met timer en vochtsensor. Wilt u een luxere badkamerventilator?


U kunt ook kiezen voor onze luxe of design. De inbouwventilator start met ventileren wanneer het licht aan staat. Nadat het licht uitgeschakeld word zal de badkamer ventilator nog een poosje doorgaan met ventileren. Met behulp van een stelschroef is de tijdperk af te stellen naar wens.


Meestal is de timer functie af te stellen tussen tot minuten. Een badkamerventilator met timer kan je zo instellen dat deze gedurende een bepaalde tijd nog blijft draaien. Daarnaast zijn er ook ventilatoren die automatisch inschakelen bij een te hoge luchtvochtigheid. Bij een trekkoord model is de ventilator voorzien van een trekschakelaar met koord zodat je de ventilator gemakkelijk aan en uit kan schakelen. Dichtbij zone maar wel in zone als u voor een 2Volt ventilator ( met beschermingsgraa IPXof hoger, zoals onze badkamerventilatoren in de webshop) kiest, dat is het beste.


Als u in zone een ventilator wilt installeren dan hebben we daar Volt (zwakstroom) modellen voor, let op: 230V modellen kunnen gevaarlijk zijn dichtbij de. Ventilatoren -Expert gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. De lasdoos, de inbouwdoos van de schakelaar en natuurlijk de ventilator zelf.


De volgende types ventilator zijn er mogelijk: Er zijn een aantal mogelijkheden om de badkamer en het toilet goed te ventileren. Daarvoor verkoopt Praxis verschillende soorten ventilatoren , ventilatieroosters, luchtventielen, schoepen- en schuifroosters, overdrukroosters en de buizen die nodig zijn om ze aan te sluiten. Zo creëer je met Praxis een schoon en prettig klimaat in huis. De grootste collectie douches vind je hier! Onze badkamerventilatoren zijn geschikt voor afzuiging in uw badkamer, toilet, berging of iedere andere ruimte in uw huis.


Douches tegen de laagste prijzen. Maar ook niet onbelangrijk: kies voor een ventilator die aansluit bij het design van de badkamer. Bij Conrad vindt u tientallen badkamerventilatoren in elke prijsklasse. Ultra stille design ventilator.


Front in ABS, behuizing en vleugel in polypropyleen. Motor 230V-50Hz, klasse B, voorzien van een thermische beveiliging. Toestel klasse II, IP 4 voor omgevingstemperaturen tot maximaal 40°C.


Dit model is uitgerust met een nalooptimer die de ventilator na ui. Met deze schakelaar kan je de ventilator aan en uitschakelen. Timer of vochtsensor met licht. Ik wou zo min mogelijk vocht in de badkamer en dus had ik het stelschroefje naar de min gedraaid.


Douche ventilator met timer

Verbindt de fase draad met de ventilator , de fase draad is altijd bruin. Dit betekent echter dat de ventilator bij laagste luchtvochtheid al aanslaat, maar dit is het waarschijnlijk altijd wel. Deze witte vierkante ventilator is geschikt voor een wandmontage en plafondmontage. Met een diameter van 100mm is deze ventilator geschikt voor ruimtes tot 10m2.


De ventilator kan aan -en uitgezet worden middels een schakelaar. Dankzij de timerfunctie zal na uitschakeling de ventilator nog enige tijd in werking blijven (in te stellen). De S-vent Buisventilator met timer heeft verschillende snelheden. Deze Radiaal ventilator heeft een kunststof behuizing.


Douche ventilator met timer

Deze ventilatoren zijn verkrijgbaar met een buis diameter van 1mm - 3mm ( meest gebruikte diameter is 125mm ) en zijn eenvoudig aan te sluiten op flexibele afvoerslangen en ventilatie buizen. Te lang in een ruimte staan met te veel decibel is slecht voor je gehoor. Blijf daarom nooit te lang in deze ruimte of gebruik gehoorbescherming.


Beste kenners, Ik heb een vraag omtrent het aansluiten van een badkamer ventilator met nalooptijd op een schakelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts