woensdag 23 mei 2018

Duo rolgordijn 250 breed

Profiteer van scherpe prijzen! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment duo-rolgordijnen.


Duo rolgordijn 250 breed

Of bezoek één van onze winkels. NL levert uw rolgordijn 2breed. Wij zijn specialist in vaste maten en op maat gemaakte rolgordijnen (tot meter) en leveren enkel top kwaliteit rolgordijnen van het A-Merk Verano.


Met dit duo rolgordijn kun je makkelijk de inkijk regelen. Naast de rolgordijnen op maat maken we ook duo rolgordijn 2breed op maat. Ook hier geldt dat een verduisterende duo rolgordijn door ons aangeraden wordt voor in de slaapkamers. Handzender elektrisch duo rolgordijnen. Met een kanaals handzender kun je rolgordijn bedienen.


Duo rolgordijn 250 breed

Met een of kanaals handzender kun je meerdere rolgordijn bedienen. Je hoeft dan niet bij elk rolgordijn een afstandsbediening mee te bestellen. Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze. Rolgordijnen voor iedere ruimte in huis.


Duo rolgordijnen al vanaf € 8op maat gemaakt. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Liever verduisterende duo rolgordijnen (ook wel roljaloezieën genoemd) in huis?


Met een duo rolgordijn op maat bepaal je zelf de lichtinval. Doe het duo rolgordijn helemaal dicht als je complete verduistering wilt of laat het duo rolgordijn een klein stukje open wanneer je wel wat licht binnen wilt laten. Stel zelf naar wens je eigen duo rolgordijn samen. Je hebt onder andere de keuze uit transparante, semi transparante, verduisterende en plissé duo rolgordijnen. Een wit duo rolgordijn , grijs, taupe of toch liever een beige duo rolgordijn ? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Let wel: door het Duo - rolgordijn systeem blijft er altijd licht langs de zijkanten komen, evenals tussen de banen van de stof. Anders dan het ene doek van een rolgordijn , heeft een duorolgordijn lagen stof die over elkaar heen schuiven.


Een laag is een doorzichtig gaas en de andere laag is een ondoorzichtige stof. Je kunt het duo rolgordijn in diverse baanbreedtes bestellen. Aan de hand van jouw wensen word het duo rolgordijn snel en vakkundig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Personaliseer jouw duo rolgordijn door te kiezen uit verschillende kleuren, afwerkingen en soorten bediening.


Een ideale vorm van raamdecoratie en de absolute trend van dit moment. Hierdoor creëer je zelf meer openheid of juist meer privacy. Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn ? Wij vertellen je er hieronder meer over!


Vanaf € 7-Wil jij je huis voorzien van een moderne uitstraling? Deze bijzondere rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met horizontale, transparante en niet-transparante banen. Kies dan voor duo rolgordijnen.


Bijvoorbeeld of je duo rolgordijn verduisterend moet zijn of niet. Een duo rolgordijn op maat kun je helemaal afstemmen op jouw wensen. Of in welke kleur, want bij HEMA heb je daarin een ruime keuze. Ook als je ramen hebt in afwijkende afmetingen kun je bij HEMA een duo rolgordijn op maat laten maken.


Tevens dienen rolgordijnen als extra isolatie in huis. We hebben ze in effen kleuren, maar ook met patronen en felle kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts