donderdag 17 mei 2018

Honeywell quietset ventilator

Honeywell quietset ventilator

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig?


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het QuitSet Control systeem zorgt voor een geruisloze koeling. Door het geringe geluid dat de ventilator voortbrengt is deze ideaal voor de slaapkamer.


Continu het zweet van je voorhoofd aan het vegen? De hele dag door zin in een koude douche, ijsje of flinke stortbui? Of gaat voelen als de zomer straks écht doorbreekt. Een ventilator zou wel fijn zijn, toch?


Honeywell quietset ventilator

Deze krachtige USB ventilator van in de kleur zilver met luxe uitstraling is de ideale partner voor de warme dagen op kantoor of thuis. Doordat deze ventilator zijn stroom verkrijgt via de USB aansluiting van je laptop, pc of powerbank is hij multi-inzetbaar. En wanneer je een ventilator gebruikt om je koel te houden wanneer je probeert te gaan slapen, wil je niet alsnog wakker gehouden worden door het irritante geluid van zo’n ding. Deze slanke en elegante ventilator houdt je middelgrote tot grote kamer lekker koel met behulp van de nieuwe en revolutionaire QuietSet technologie.


Deze torenventilator HYF260E van Honeywell zorgt voor een frisse verkoeling indien gewenst en dat zelfs op een hele stille manier. Je kiest uit maar liefst verschillende snelheden variërend van de slaap-stand tot aan de Power-stand. Ik heb hem ook op de slaapkamer gebruikt en heb hierdoor lekker kunnen slapen. Zo is er altijd iets te vinden wat past bij jou en je leefomgeving.


Honeywell quietset ventilator

De ventilatoren van Honeywell komen er in allerlei verschillende types. Heb de ventilator in april dit jaar besteld. Honeywell ventilatoren zijn een populair product door het vaak elegante design van de ventilatoren.


Helaas werkte het oscilleren (draaien) van de ventilator niet. Dit werd netjes door ibood opgelost, door de defecte ventilator te vervangen door een nieuwe. We zijn erg tevreden over de ventilator , hij is (iets) stiller dan de andere ventilatoren (toren- en tafelventilator) die we hebben.


Honeywell quietset ventilator

De HYF260Egebruikt de nieuwe QuietSet -technologie om verschillende standen aan te bieden voor stil te werk te gaan zoals een slaap stand en een fluister stand. Honeywell Quietset Torenventilator voor €5bij iBOO normaal €999. Deze ventilator is ook gemakkelijk te bedienen vanuit je luie stoel met de afstandsbediening zodat je rustig je ding kunt blijven doen en niet onderbroken hoeft te worden. Nooit meer last van het geluid van je ventilator.


Deze Honeywell HY254Eventilator is een bijzondere soort torenventilator. Waar andere ventilatoren aan geluid makkelijk decibel produceren op de laagste stan produceert deze ventilator slechts decibel op de laagste stand. De HYF260E QuietSet torenventilator van Honeywell biedt jouw de verkoeling waar jij naar snakt tijdens warme zomeravonden.


Honeywell Honeywell HYF260E QuietSet HYF260E QuietSet HYF260E QuietSet De Honeywell HYF260Etorenventilator met knoppen bediening is een betrouwbare W ventilator met snelheidsniveaus. The Honeywell HY-2QuietSet Whole Room Fan is an oscillating tower fan that was designed for whole room comfort and cooling. This tower fan includes quiet control speeds, an auto shut off timer and a convenient remote control. Von einem Ventilator erwarten Sie Kühlung plus geräuscharmen und kraftvollen Betrieb, unser bislang geräuschärmster Standventilator, der QuietSet Standventilator bietet beides und bietet so einen kühlen und angenehmen Sommer. Spüren Sie den Klang der Stille.


Handleiding voor je Honeywell HY-1QuietSet Ventilator nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.


Check hier voor de laagste prijs elders. Gelukkig hoeft dit niet het geval te zijn: met deze Quietset HYF260Etorenventilator van Honeywell kun jij je huis heerlijk verkoelen en de zomer doorkomen. De honeywell stond aan de kant van mijn vriendin, de oude aan mijn kant, ik hoorde de honeywell er boven uit… toch wel een telleurstelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts