donderdag 31 mei 2018

Walltastic jungle

Jouw persoonlijke interieur - Design van Photowall. Kwaliteit – op maat gemaakt. Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten?

Walltastic Jungle tot goedkoper. Door het 3D effect krijgt de kamer een ruimtelijke uitstraling. Dit duurzame papierbehang is gemakkelijk in gebruik. Het papierbehang dient u te plakken volgens de bijgeleverde instructies op het etiket. Altijd de laagste prijs bij Behangkoopjes!


Met vrolijke dieren en mooie kleuren past dit behang in elke kinderkamer. De stickers kunnen op elk glad oppervlakte worden geplakt als muren, meubels en zelfs ramen: Eenvoudig aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen.

Stickerbox met in totaal stickers. Maak van uw kinderkamer een echte jungle met dit zeer gedetailleerde, unieke, 3D avontuur. Slaag jij er ook in om alle dieren uit de Jungle te ontdekken op dit leuke kinderbehang? Bij het ontwerpen van alle designs heeft de mening en wensen van kinderen een belangrijke rol gespeeld.


All your kids most loved characters are here! Ruim 9soorten behang online. There’s plenty of added interest in this amazing Jungle Adventure scene, perfect to inspire play, stories and dreams for boys and girls of all ages. Voor de krokodil moet je toch al even goed kijken. Ga op zoek naar alle verschillende en kleurige dieren en verwonder je hoe levensecht en grappig ze zijn getekend!


Maar pas op voor de krokodil als je. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Gratis verzending vanaf €50!


Muursticker Voetballer Beckham. Join the Safari adventure with this amazing Jungle Safari scene, perfect to inspire play, stories and dreams for boys and girls of all ages. Deze stickers zorgen ervoor dat je kamer in no time een echte Jungle is.

Vorm de kinderkamer om tot een heuse jungle met deze stickers die makkelijk aan te brengen zijn. Heerlijk slapen tussen de olifant, giraf, leeuw, neushoorn en andere jungledieren. Het behang bestaat uit panelen (vellen boven, vellen onder) en zit verpakt in een mooie en stevige. De ongelooflijke junglefoto is een opvallende en spectaculaire muurschildering die ontworpen is om muren in slaapkamers en speelkamers, en elke andere muur, te transformeren! Deze pin is ontdekt door Sophie bij jou thuis.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bent u op zoek naar een mooie betaalbare babykamer muursticker? Bezoek nu de website van Muurmode en bekijk het uitgebreide assortiment. Kies jouw favoriete model!


Behangposters zijn weer helemaal terug van weggeweest en de trend van nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts