dinsdag 29 mei 2018

Prestige rolgordijn

Prestige rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Prestige rolgordijn

De afwisseling tussen transparantie en non-transparantie creëert een perfect evenwicht tussen licht en privacy. Maar liefst eigentijdse kleuren die prachtig harmoniëren in elk interieur. Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. Het principe is een dubbel lopende stof die deels transparant is.


De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting. Het rolgordijn waarbij uw privacy modieus en decoratief wordt gegarandeerd. De maximale afmetingen voor prestige rolgordijnen zijn meter breed x meter hoog. Wij zullen u altijd het beste advies geven en meerdere voorbeelden laten zien. Graag demonstreren wij u onze prestige rolgordijnen in onze Showroom.


Prestige rolgordijn

Met de rolgordijnencollectie van ABZ, biedt Meertens Tapijthuis u een breed pallet aan kleuren, kwaliteiten en dessins voor elke ruimte. Naar buiten kijken terwijl de inkijk toch wordt beperkt. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Prestige of duorolgordijnen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit 9producten vanaf € 100. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wij kennen ons vak door en door.


Onze medewerkers zijn creatief en vernieuwen maar staan tegelijkertijd met beide benen op de grond. De stof van de rolgordijnen is vernuftig geweven en bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen, wordt de mate van lichtinval bepaald. U heeft een vraag over één van onze producten? De cassette rolgordijnen van Verano zijn van de betere A-kwaliteit.


Dit is te zien aan het doek, het systeem en de mooie afwerking. Rolgordijn met zijgeleidingsprofielen. Standaard worden de rolgordijnen geleverd met luxe aluminium onderlat die in wit, technisch zilver, zwart of bekleed kan worden geleverd.


Niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Veel functionaliteit: van transparant tot. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Aan de binnen- en buitenzijde is de rolhordeur voorzien van een handige spanjoletsluiting. Grootste webwinkel voor zonnewering, zonneschermen, zonwering en rolluiken van Belgie.


Equinox speelt hier goed op in met haar Hi-light: een rolgordijn met transparante (voile) en niet-transparante banen. Een prestigerolgordijn , ook wel duo- rolgordijn , is een fraai en populaire binnenzonwering. Het geeft een luxe uitstraling en de lichtinval is eenvoudig te bepalen.


Prestige rolgordijn

Er wordt gebruikt gemaakt van een dubbele laag stof die over elkaar heen beweegt, deze bestaat uit een gekleurde en een lichtdoorlatende baan en zo kunt u gemakkelijk zelf de gewenste lichtinval bepalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts