woensdag 23 mei 2018

Afwerking betonvloer binnen

Afwerking betonvloer binnen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van échte betonvloeren geschikt als woonvloer of bedrijfsvloer. Het vlinderen van een betonvloer wordt doorgaans gedaan om de betonvloer zeer slijtvast en zeer vlak op te leveren. U vindt gevlinderde betonvloeren in parkeergarages, fabriekshallen en andere ruimten waar een vlakke gestorte betonvloer noodzakelijk is en waar men geen andere afwerking wilt gebruiken vanwege praktische of prijstechnische redenen.


Afwerking betonvloer binnen

Berkers Vloeren realiseert verschillende type betonlook vloeren zoals gietvloeren, Venetiaans Woonbeton, Design Woonbeton, Industriële betonnenvloer maar ook voorzien wij veel gevlinderde of gepolijste betonvloeren en gepleisterde cementdekvloeren van een transparante matte coating. Tweede afwerking betonvloer : kleur toevoegen (optioneel) De tweede afwerking van uw betonvloer is het toevoegen van de kleur. Tijdens het vlinderen van uw vloer strooien we de kleur in. Dit doen we met zeer fijne deeltjes pigment.


De reden dat we dit tijdens het vlinderen doen, is omdat we tijdens het vlinderen de kleur naar beneden ‘trillen’. Betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten. Bij bovenstaande woning werd gekozen voor een gespikkelde betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten.


Een betonvloer in de keuken of badkamer is ook populair. Een douchemat is dan ook aan te raden. Voordelen van een gevlinderde betonvloer. Toch blijft beton een lastig product om schoon te houden en goed te conserveren.


Beton is een van de meest duurzame bouwmaterialen van onze tijd. Net zoals elk bouwmateriaal heeft ook de betonvloer zijn eigen specifieke voor- en nadelen. Door zijn naadloze afwerking is een betonvloer zeer makkelijk in.


Afwerking betonvloer binnen

Deze afwerking maakt u eenvoudig met roller en kwast. Het resultaat vraagt weinig onderhoud. Indien nodig brengt u vooraf een schraplaag voor ruwe betonvloeren aan of egaliseert u met egaline. In mijn berging ligt een onafgewerkte betonvloer.


De vloer is niet helemaal glad en stoft erg (kleur licht grijs). Polijsten verwijdert de cementhuid van de betonvloer tot op het kwartszand dat in het beton zit. Hierdoor ontstaat een egaal beton oppervlak zonder grind-uiterlijk. Dit kwartszand is veel harder dan de cementhuid.


Door de betonvloer te polijsten ontstaat een matglanzende laag die bij normaal binnen gebruik vrijwel onverslijtbaar is. Wilt u betonvloeren binnen uw woning op een spectaculaire manier kleur geven of deze voorzien van een slijtvaste en vuilafstotende afwerking ? Wat is een gepolijste betonvloer precies? Gepolijst beton is een manier van afwerken van beton veelal gebruikt om oppervlakte te verdichten en daarmee glans te geven. Door de hardheid van beton kunnen betonnen oppervlakte’s net als natuursteen tot een hoogglans worden geprepareerd zonder daarbij gebruik te maken van lakken of sealers.


Wil je een matte afwerking voor betonvloer of kiftbeton. Door de naadloze en gladde afwerking kan het echter snel glad worden in deze ruimte. Lees op deze pagina hoe je dat doet. Bestel de benodigde materialen gelijk in de shop.


BETONVLOEREN -VATO is dé specialist in Westerlo en omstreken voor het plaatsen van betonvloeren voor binnen en buiten. Vroeger werden industriële betonvloeren enkel gebruikt in garages en industrie. Tegenwoordig kiezen veel particulieren voor een industriële betonvloer in hun woning of loft, of voor het terras of de oprit.


Combineer de gewenste kleur, glans, vorm en afwerking om een unieke gepolierde betonvloer te bekomen die het fundament vormt van uw interieur. Door de waaier aan mogelijkheden en de interessante prijs- kwaliteitsverhouding kiezen onze klanten voor een gepolierde betonvloer in huis. Info over betonvloer binnen.


Afwerking betonvloer binnen

Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor betonvloer binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts