dinsdag 15 mei 2018

Fotolijst ontwerpen

Fotolijst ontwerpen

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Specialistisch advies nodig? Fotolijst en formaat naar jouw wensen.


Fotolijst ontwerpen

Ontwerp jouw lijst, zoals jij hem wil! Je kunt het design van de fotolijsten heel eenvoudig zelf ontwerpen met je eigen foto en tekst. Zo ben je dus verzekerd van de meest unieke fotolijsten , die zeker op zullen vallen! Met keus uit verschillende vormen en formaten fotolijsten , zal het geschikte fotolijstje er vast en zeker bij zitten. Zo bevestig je kleine en grote fotolijsten eenvoudig en snel.


Kies je eigen foto of een design uit onze fotowereld. Metalen fotolijst ontwerpen U kunt gebruik maken van de veelheid van metalen fotolijst templates online te nemen en de voorbereiding van de originele foto als een geschenk aan hun dierbaren, en print het op magnetische papier te gebruiken als, bijvoorbeel een magneet op de koelkast. Wij bieden onze posters in verschillende afmetingen en ontwerpen aan. Er zijn onder andere kleurrijke en zwart-witte posters die je kunt inlijsten in de vele soorten fotolijsten van Poster Store. Onze fotolijsten komen in vele verschillende kleuren en materialen zoals o. Er is een zeer ruim aanbod aan fotolijsten , allen op maat gemaakt met een uniek ontwerp en verschillende kenmerken en kleuren.


Fotolijst ontwerpen

Een fotolijstje kan het duurste en meeste beperkende deel zijn van het inlijsten van je favoriete foto of afbeelding. Het maken van je eigen fotolijstje is een goede manier om een persoonlijk tintje aan je interieur toe te voegen en een lijstje te maken dat echt past bij de foto die het bevat. Deze moderne fotolijst van aluminium kun je laten bedrukken met je eigen tekst. Je hebt de keuze van tekst boven de foto, of onder de foto, of beiden voor dezelfde prijs. Je eigen fotolijsten ontwerpen bij HEMA.


Stel je wilt een fotolijst dan klik je op dit kopje en kom je bij alle opties die je hiervoor hebt. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Do It Yourself: ontwerp zelf een fotolijst. Kies uit 1producten vanaf € 10.


We zijn tegenwoordig geneigd om alles kant-en-klaar in de winkel te kopen. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Net als bij veel woonaccessoires geldt ook voor fotolijsten dat er veel woonstijlen mogelijk zijn qua ontwerp.


Hoewel het ontwerp bij een fotolijst soms ondergeschikt lijkt aan de foto in de lijst, kan een specifieke stijl de foto juist extra lading geven of bijvoorbeeld kleuren extra benadrukken. Mooie houten fotolijstjes zelf te ontwerpen met eigen teksten en prints. Deze fotolijst is mooi afgewerkt en heeft een warme uitstraling. Geschikt voor een foto van 10xcm.


Fotolijst ontwerpen

Bekijk ook onze andere gepersonaliseerde woonproducten. Onze houten fotolijsten komen rechtstreeks uit onze eigen lijstenmakerij en worden indien gewenst ook met passe-partout op maat gemaakt. Maak van jouw foto een ware eye-catcher en bestel jouw houten fotolijst op maat bij myposter! Met óf zonder passe-partout. Groot of klein en in bijzondere varianten.


Wat dacht je van een houten fotolijst , een zwarte fotolijst of een gouden lijstje? Je kunt kiezen voor een fotolijst waar je een enkele foto in stopt of voor een fotohouder of fotocollage. Een gegraveerd is veel persoonlijker om jouw mooiste foto af te laten drukken en deze cadeau te geven aan jouw geliefden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts