donderdag 31 mei 2018

Anti meekijk folie

Kantoorartikelen van Legamaster. Ruim aanbod aan kantoorartikelen. Topkwaliteit producten én lage prijzen. Alle Papierwaar direct leverbaar. Groot assortiment bij Interoffice!


Bent u op zoek naar voordelig Apapier? Hoge kortingen op meerdere stuks! Find What Is A Water Dispenser. Op zoek naar Anti - meekijk displayfolie? Het bericht op het scherm is duidelijk wanneer je het bekijkt loodrecht op het scherm, maar niet tegen elke andere beeldhoek.


Anti-meekijk folie voor Samsung Galaxy S6. M kennen we allemaal van de post-its en sommige mensen nog wel van de 5″ en 5. Maar 3M gaat met zijn tijd mee en toont op CES een oplossing om meekijken moeilijker te maken. In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti -inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd.


Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot. Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien. NIEUW, nu ook: Antibacteriële folie , voor extra hygiëne op uw display! De beste anti reflectie oplossing voor uw spiegelend (touchscreen) beeldscherm en is voor elk, zelfs het aller nieuwste, toestel te bestellen.


De folie beschermt uw beeldscherm tevens optimaal tegen krassen en beschadiging. Deze verbluffende optische technologie van 3M neemt weerspiegelingen weg zodat u duidelijk de gegevens op uw scherm kunt zien. Anti -spiegel folie voor laptop beeldscherm, waar te koop?


Snel en voordelig online bestellen bij Interoffice. Zakelijke klanten profiteren van extra voordelen. Krijtjes tegen de laagste prijzen. Kwaliteit gecontroleerd volgens Europese normen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Anti -Inkijk Folie is een dunne polyester folie die voorzien is van een gematteerde laag, waardoor het zicht door het glas wordt belemmerd. Ook spiegelende zonwerende folies hebben een anti -inkijkwerking, maar behouden een vrij uitzicht naar buiten (bedenk: de anti -inkijkwerking verdwijnt als het buiten donker is). Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing.


Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. De anti -inkijk folie geeft u veel privacy. Het anti inkijk folie wordt ook wel privacy folie genoemd.


Het is ideaal om te plaatsen in de badkamer, woonkamer of op kantoor. Dit is vaag en zal al bij een afstand van 10cm nog minder worden. De grootste collectie krijtjes vind je hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts