woensdag 16 mei 2018

Brandvertragende verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Vind histor verf aanbieding het nu op Kensaq. Shop direct witte muurverf online. Beslist de laagste prijzen.


Door onderstaand formulier in te vullen helpen wij u graag met uw brandvertragende verf project. Aanvragen van offertes is voor u helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat uw aanvragen bij brandvertragende verf specialisten terecht komen.

Uw persoonlijke projectmanager zal zorg dragen voor uw. Kies voor onze gecertificeerde producten. Hout, pleisterwerk of een andere ondergrond brandwerend of brandvertragend maken?


Met onze unieke verf bieden wij voor bijna iedere ondergrond of brandeis een gecertificeerde oplossing. Hiermee kunnen de hoogst haalbare normen worden gehaald. Deze verf is gemaakt van onbrandbare stoffen. De bepalingen van de algemene bouwkundige toelating in acht nemen.


Door de beschermende verf ontstaat bij hogere temperatuur een brandvertragende werking die voorkomt dat hout snel ontbrandt. De verf is standaard beschikbaar in transparant en wit. Tegen een meerprijs zijn kleuren beschikbaar. Het brandvertragend verfsysteem voor hout bestaat uit diverse varianten verven en vernissen.


Bij een huis opknappen worden vaak muren met een latex verf gesausd en het houtwerk met een verf geschilderd. Met het oog op brandvoorziening is een brandvertragende verf een uitkomst. Verf dat immers droogt is natuurlijk ook.


Er zijn geen breek- bouwwerkzaamheden noodzakelijk. Na het aanbrengen van de toplaag is het hout mat, zijden- of hoogglans afgewerkt. Kies uit producten vanaf € 295.

De verfsystemen kunnen worden aangebracht op zowel staal, hout als beton. Door het behandelen van hout met een brandvertragende verf of brandvertragende coating kan de brandbaarheid sterk worden vertraagd. Het type brandvertragende verf en de hoeveelheid die nodig is, wordt bepaald op basis van het type hout of constructieonderdeel. Een beschermende eindlaag kan ook gekozen worden in een RAL kleur naar keuze. De verf kan aangebracht worden met de rol of met airless spuitmachine, afhankelijk van de.


Een brandvertragend PU-schuim dat eenvoudig uit te spuiten is, dat is Soudal brandvertragende PU-schuim 500ml. Met het sluitsysteem is deze bus perfect af te sluiten, zodat je deze tot weken na het eerste gebruik kunt. Daarom is het belangrijk dat deze constructies. TS8is een oplosmiddelhoudende één component Alkyd afwerklaag voor over Systeem S707. Leverbaar in bijna iedere RAL kleur.


Brandwerende Coating voor Staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts