donderdag 10 mei 2018

Primer grijs

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


OK spuitlak primer grijs is een sneldrogende acryl primer voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. Ideaal voor moeilijk te schilderen oppervlakken zoals buizen, rotan en spijlen. Overspuitbaar na uur met alle laksystemen. Deze primer is zowel binnen als buiten te gebruiken.


Sigma primer exterieur grijs is een grondverf geschikt voor houtwerk buiten, zoals deuren, kozijnen en gevelbetimmeringen. Sigma primer biedt de perfecte basis voor het vullen van grove ondergronden en krasjes, betere hechting en goede schuurbaarheid. De primer is ook te gebruiken voor het overgronden van voorbehandelde metalen en kunststoffen. MoTip Lakstift Primer Grijs bevat een sneldrogende grijze grondverf die zorgt voor de beste hechting van de kleurlak op ieder oppervlak. Deze lakstift grijze primer is te gebruiken op alle behandelde en onbehandelde ondergronden, zoals van metaal, aluminium, hout, glas en steen.


Primer grijs

Epifanes Multi Marine Primer 7ml Grijs Universeel toepasbare ééncomponent alles-in-één primer voor boven de waterlijn die… Meer. De Wijzonol Metaal Primer blauwgrijs 750ml is een sneldrogende, roest- en oxidatiewerende primer voor buiten en binnen. De metaal primer vormt de basis voor goed en hoogwaardig schilderwerk op metalen ondergronden van (verzinkt) staal, aluminium, zink en koper, zoals hekwerk, garagedeuren en radiotoren.


Spuitbus sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Dankzij het gebruik van een kwaliteitsvolle primer , zoals we die bij GAMMA in het assortiment hebben, moet je minder eindlagen aanbrengen. Voor het mooiste schildersresultaat is het een must om met primer te werken.


Primer grijs

Voor metaal en kunststof gebruiken we de naam primer , voor hout wordt meestal gesproken over grondverf. Een 1K primer is een goed schuurbare primer (vanaf korrel 400) voor het strak schuren van het oppervlak alvorens je de basislak gaat spuiten. Bij Praxis kun je diverse soorten grondverf kopen. Histor, Flexa, Alabastine en Sikkens. Naast klassieke kleuren als wit, grijs en zwart kun je ook kiezen voor gekleurde grondverf.


Ga jij voor donkergroen, rood of blauw? Bekijk onze grondverf online en vind jouw favoriet. Vandaag bestel morgen in huis! Motip Primer Grijs spuitbus 500ml.


Primer grijs

Dit is een kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende primer voor het voor behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden. Schrijf de eerste review over dit product. Geschikt voor hout, metaal en kunststof. Aanbiedingsprijs € € 36. Levering grijze primer motorlak VHT SP1primer grey.


Deze grijze motorlak primer van VHT wordt geleverd in een 400ml spuitbus, genoeg voor een motorfiets blok of kleine cylinder. Voor het spuiten van een 6- of cylinder worden twee bussen aangeraden. Koop uw primer op onze website. Op onze site Brico - BricoPlanit, kun je vergelijken en snel en makkelijk kiezen uit onze primers.


Bestel je primer en alle nodige verfaccessoires en laat ze thuis of in een winkel naar keuze bezorgen. Aankleurbare primers De Artitude collectie draait voor 1 rond de mengmachine. Alle kleuren worden in de winkel gemengd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts