maandag 28 mei 2018

Decosol roljaloezie

Decosol roljaloezie

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Ontdek ons ruime assortiment! Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Voor het monteren is onderstaande montage instructie uitermate geschikt.


Zit je gewenste maat er niet tussen? Hierdoor is het nog eenvoudiger de roljaloezie te monteren. Door middel van speciale plaksteunen en bevestigingshaken monteer je zonder boren of schroeven de roljaloezie op het kunststof kozijn. Je kan spelen met de gewenste lichtinval door de transparante en niet-transparante banen.


De lichtdoorlatende stof zorgt voor een aangename lichtinval. De transparante banen hebben een natuurlijke lichtinval. De roljaloezie is te reinigen met een licht vochtige doek.


Roljaloezieën bestaan uit horizontale banen die transparant en niet-transparant zijn. Schuif de lagen langs elkaar en bepaal zelf de mate van lichtinval en privacy. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kies uit 1producten vanaf € 208. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct. Het product is uitermate geschikt voor plaatsing op (kunststof) raamkozijnen.


Decosol roljaloezie

Dit is mede te danken aan de klemsteunen die eenvoudig op het draaibare deel van het draai-kiepraam geplaatst kunnen worden. Levering binnen werkdagen. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Decosol Roljaloezie mini 37x160cm wit. Deze roljaloezie wisselt transparante en niet-transparante banen met elkaar af.


Je speelt met de lichtinval én de privacy door de lagen van de roljaloezie langs elkaar te schuiven. Door de lagen langs elkaar te schuiven, wordt er gespeeld met de lichtinval en privacy. Het geheim van de roljaloezie is dat hij uit twee lagen stof bestaat.


Een roljaloezie bestaat uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt bewegen. Deze dubbele stoflaag maakt de roljaloezie multifunctioneel. Je bepaalt namelijk eenvoudig de lichtinval en privacy. We hebben voor ieder wat wils, je kunt de roljaloezie op maat laten maken of kiezen voor een van onze standaardmaten. Op werkdagen voor 14u besteld = volgende werkdag geleverd!


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Wanneer je hieronder doorklikt kom je bij de partner van WoningStyle waar je altijd de beste prijs vindt. Met dubbele rolgordijnen combineer je sfeer, stijl en functionaliteit!


Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Hubo te kunnen zien. Een duo rolgordijn, ook wel bekend als roljaloezie , is de absolute trend van dit moment. Duo rolgordijnen bestaan namelijk uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen.


In ons ruime assortiment zijn tal van oplossingen te vinden voor je raamdecoratie. Of het nu gaat om de welbekende jaloezie of bijvoorbeeld de iets minder bekende roljaloezie. Wij hebben het allemaal in ons assortiment opgenomen.


Decosol roljaloezie

Een duorolgordijn bestaat uit lagen stof die over elkaar heen schuiven. Een laag is een doorzichtig gaas en de andere laag is een ondoorzichtige stof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts