vrijdag 21 juni 2019

Wijzonol nl

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Bestel nu online tot korting! Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.


Benieuwd naar alle wijzonol verf?

Wij hebben ons productaanbod in een overzicht gezet. Onthoud mij Wachtwoord vergeten? Voor binnen en voor buiten, of voor binnen en buiten als je de kleuren mooi met elkaar in overeenstemming wilt brengen.


Gratis verzending vanaf €50. Schilderen als een vakman. Wij helpen daarom iedereen met het vinden van de juiste verf voor zijn of haar klus. Hét merk van de professionele schilder.


Geschikt voor allerlei toepassingen, afgestemd op de manier waarop je daar graag gebruik van wilt maken.

Vraag het onze specialisten. Bekijk het ruime assortiment van KARWEI. Deze verf is minimaal vergelend en zeer kras- en stootvast. Voor alle houten ondergronden een oplossing. Die voldoen uiteraard aan alle professionele maatstaven.


Wil je metaal, hout of kunststof oppervlakken voorbehandelen? De muurvoorstrijk vermindert de zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting. Daarnaast bespaart laag muurverf. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Het is een vochtregulerende verf op basis van alkydhars. Halfglanzen voor een prima tussenweg voor wie niet op zoek is naar hoogglans en toch wil vertrouwen op een goede bescherming. Een mooi product met een matte uitstraling en bovendien vrij van oplosmiddelen. Dat betekent dat je er binnen geurarm gebruik van kunt maken, al blijft het natuurlijk belangrijk om goed te ventileren.


Muurverf wordt ook wel eens latex genoemd en gebruik je als decoratieve afwerking van je muren. Er bestaat muurverf voor binnen, maar ook voor buiten. Hierdoor zijn deze muurverven populair onder de kritische doe-het-zelvers.

Je krijgt met deze muurverf een mooi en egaal resultaat. Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld wanden en plafonds. De muurverf is daardoor geschikt om in nagenoeg alle ruimtes in huis te gebruiken.


Verf van professionele kwaliteit vind je bij VERFWINKEL. Naast de basiskleuren wit, kun je eenvoudig je verf laten mengen in de kleur naar keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts