maandag 17 juni 2019

Isolerende folie

Bestel het nu gemakkelijk online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Folie die je op het raam plakt: bijna net zo duur als nieuwe ruiten. De folie wordt door professionals (zonweringspecialist of aannemer) op de binnenkant van het raam aangebracht.


Man Protection biedt een isolerende raamfolie die ‘s zomers de zonnewarmte buiten houdt en ‘s winters de radiatorwarmte binnen houdt.

De LLumar Enerlogic biedt ten opzichte van andere folies een aanzienlijk hogere isolatiewaarde. Dat komt doordat de folie is voorzien van een speciale isolerende laag, de zogenaamde Low-E. Via onze webshop koopt u onze isolatiefolies direct. Snel gelever scherpe prijs en jaar garantie.


Met de isolatiefolies van 3M is het nu mogelijk om zonder de kozijnen en ruiten te vervangen, de isolatiewaarde flink te verhogen. Door de dunne lagen is de folie flexibel, gemakkelijk verwerkbaar en neemt het weinig ruimte in beslag. Hierdoor kunt u de isolerende folie ook goed combineren met ander isolatiemateriaal zoals dakisolatie, muurisolatie en wandisolatie. Deze raamisolatie folie is eenvoudig zelf aan te brengen d.

Voor het aanbrengen van het folie heb je een föhn nodig. Met een stanleymes kun je de isolerende raamfolie eenvoudig op maat snijden. De maximale grootte van het te isoleren raam kan bij dit pakket bij meter zijn.


Door de dunne kwaliteit is de folie zeer flexibel, gemakkelijk verwerkbaar en neemt het weinig ruimte in beslag. Hierdoor kun je de isolerende folie ook goed combineren met ander isolatiemateriaal zoals dakisolatie, wandisolatie en geluidsisolatie. De nieuwste innovatie op gebied van isolerende folie is Thinsulate.


Geen enkele andere folie behaalt zulke goede resultaten op verschillende fronten. Deze hybride folie (warmte isolatie i.c.m. warmtewering) is met name ontwikkeld voor toepassing op monumentale panden. De isolatie komt overeen met een extra raam (isolatiewaarde van ). Isoleer slim en snel met het A- merk reflecterende isolatiefolie voor een duurzame comfortabele woning! Isolatiefolie van Airflex bespaart energiekosten.


Tegenwoordig is warmte-isolatie een niet weg te denken onderdeel geworden in het gebouwontwerp. Door de isolerende werking wordt ook ’s zomers warmte buitengehouden waar door u het hele jaar door profiteert van een prettiger klimaat en van lagere energiekosten. Isolerende folie is geschikt isolatie van woningen en gebouwen.


Wél isolatie, niet zichtbaar. Onze isolerende folie wordt gebruikt door verschillende organisaties, zo ook bij historische gebouwen. In de zomer zorgt de isolerende folie voor reflectie van zonlicht, en houdt u de hitte van de zon grotendeels buiten.

Dus het effect van isolatiefolie is zowel in de zomer als winter merkbaar. Door toepassing hiervan kunt u uw glas upgraden, waardoor de aanschaf van dubbel glas niet nodig is. Deze folie levert u zowel in de winter als in de zomer een aanzienlijke energiebesparing op uw energierekening. Het hele jaar door doet de raamfolie z’n werk.


Hierdoor draagt de folie bij aan de ideale werkplek en leefomgeving. Op onze folie wordt tot wel jaar garantie gegeven, maar ook na deze periode blijft de raamfolie nog jaren effectief. Het meest voordelige alternatief voor dubbel glas is het gebruik van isolatiefolie.


Dit soort folie biedt een vergelijkbaar effect als dubbel glas, maar tegen een fractie van de kosten. Als je op zoek bent naar een voordelige optie zou je voor isolerende raamfolie kunnen kiezen. Later zijn daar veel andere soorten aan toegevoegd zoals veiligheidsfolie, anti-inkijkfolie en decoratie folie.


Sinds kort leveren en monteren we ook isolerende raamfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts