maandag 10 juni 2019

Sikkens alphatex sf ral 9010

Sikkens alphatex sf ral 9010

De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. De beste prijzen en super snelle levering. Beschikbaar in heel veel kleuren.


Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. Sigma verf tot maar liefst korting. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Met professionele muurverf ben je met de juiste voorbereiding en verwerking, verzekerd van een professioneel eindresultaat. Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de muur in de woonkamer of hal.


We kunnen de verf netjes voor je op kleur mengen, gewoon aan de hand van de RAL -code waar je naar zoekt. Met deze verf kunt u uw glasweefsel schilderen voor een schitterend resultaat. Afwerken met lagen Alphatex SF.


Technical Report decontamineerbaarheid Alphatex Satin SF. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje.


De geschilderde muur gaat niet glimmen na het schoonmaken. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Alle varianten AlphatexMuurverf op Voorraad. Bekijk ons assortiment en Bestel!


Sikkens alphatex sf ral 9010

Daarnaast is deze alphatex een geurarme verf en is deze waterdampdoorlatend en volledig oplosmiddelvrij. Eenvoudig te verwerken matte binnenmuurverf. Watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen. Geurarm, ruimten na schilderen zijn direct te gebruiken.


De Alphatex is geschikt voor beton, stucwerk, gipsplaten, glasweefsel en metselwerk. Het rendement van deze verf is vierkante meter per liter. De Tex is stofdroog na een uur en overschilderbaar binnen uur.


Sikkens alphatex sf ral 9010

Ik werd gevraagd in Duitsland vlak over de grens om 3mwanden te sausen. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Liever contact via WhatsApp? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten.


Sikkens alphatex sf ral 9010

Alpha Projecttex is ook in andere kleuren verkrijgbaar, wil je liever een andere kleur? Zelf over bestaande verflagen hecht deze verf zeer goed. Het product is bestendig tegen vlekken en uitstekend reinigbaar met behoud van kleur en glans.


Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig. SIKKENS ALPHATEX SF is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen. Geschikt voor alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en hecht goed over bestaande verflagen.


Alphatex SF is schrobvast klasse heeft een uitstekende dekkracht en is eenvoudig te verwerken. Dit product is ook geschikt voor glasweefsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts