dinsdag 11 juni 2019

Bucket list inspiratie

Bucket list inspiratie

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Een “ bucket list ” is een lijst met dingen, die iemand nog gedaan wil hebben voor hij sterft (kick the bucket ). Terminaal zieke mensen stellen soms nog een bucket list op. Als je nog nooit gehoord hebt van de term “ bucket list ”, dan volgt hier de betekenis: Een bucket list is een lijst met alle leuke doelen die je wilt bereiken, dromen die je wilt vervullen en levenservaringen die je wilt ervaren voordat je sterft. Wie het kleine niet eert, hoeft ook niet uit een vliegtuig te springen met gevaar voor eigen leven.


Bucket list inspiratie

Bucketlist, 1wensenlijst 2voorbeelden. Toen ik mijn eerste bucketlist wilde maken kwam ik niet ver. Dat vertelde natuurlijk ook iets over hoever ik vooruit dacht in mijn leven. Originele bucket list ideeën. Veel voorkomende zaken zijn bungeejumpen, een duur hotel boeken of uit een vliegtuig springen, maar vaak staan er ook redelijk onrealistische zaken in.


Er zijn echter ook vele leuke originelere zaken, die je ook nog eens vrij gemakkelijk kan doen! Een bucketlist is een lijst vol met activiteiten die iemand minimaal één keer in zijn of haar leven wil hebben gedaan. Dit zijn dé bucketlist ideeën van de dingen die je voor je dertigste moet doen. Dan is het maken van een bucket list een heel goed idee!


Het is niet voor niks dat mensen die te horen krijgen dat ze niet meer lang zullen leven een bucket list gaan maken. Zij willen alles eruit halen wat er (nog) in zit. Dat wil toch eigenlijk iedereen, ziek of gezond!


Maar wat is jouw bucket list ? Laat je inspireren door meer dan 4. Selecteer bucketlist items die jouw leven verrijken of creëer zelf nieuwe bucketlist items. Wij helpen je bij het maken en leven van je bucket list ! Ben jij een bucket list aan het opstellen of wil je dat gaan doen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een dosis inspiratie voor jouw bucket list dus. Ook voor organisaties en Events!


En met deze lijst moet dat fantaseren geen probleem meer zijn. Dat bepaal je natuurlijk zelf. Deze bucket list ideeën zijn stuk voor stuk onvergetelijke ervaringen die je, als je de kans krijgt om ze eens te beleven, niet mag missen! Ik heb ze zelf lang niet allemaal gedaan, maar er staan er al wel een paar op het programma.


Is skydiven niet jouw ding? Krijg je al buikpijn enkel bij de gedachte dat je van een klif moet springen? Je bucket list hoeft helemaal geen opsomming van spectaculaire activiteiten te zijn.


Bucket list inspiratie

Heel wat stellen hebben samen een bucket list met de dingen die ze graag nog eens zouden willen doen. Je kunt zo´n lijst zelf samenstellen, maar het is nog leuker om dit door jullie gasten te laten doen. Een bucket list (of emmerlijst) is een lijst van dingen die je nog wilt doen voordat je overlijd (kick de bucket ). Het opstellen en publiceren van de lijst helpt bij het realiseren van je doelen. Ik had al eerder een lijst van doelen gemaakt voor mijzelf op 43things maar die was in de vergetelheid geraakt.


Jij kunt jouw ouders het laatste zetje geven om de stoute schoenen aan te trekken door samen een bucket - list te maken. Een kans om samen onvergetelijke momenten te beleven. Train voor een record of evenement.


Bucket list inspiratie

Actief zijn zou de basis moeten zijn van iedere bucket - list. Inspiratie voor je bucketlist. Vandaag deel ik vijf keer bucket list inspiratie ! Iedereen heeft wensen en toekomstdromen. Eerlijk gezegd lees ik niet veel, maar toen ik ‘Het Bucket List Boek’ tegen kwam kon ik hem niet laten liggen.


Deze plekken in Nederland móet je gezien hebben! Heb jij ook een bucketlist? Dan is de kans groot dat er (unieke) activiteiten opstaan, waarvoor je naar de andere kant van de wereld moet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts