dinsdag 18 juni 2019

Interieurbouwbedrijf

Interieurbouwbedrijf

Een persoonlijke band met de opdrachtgever is in onze ogen zeer belangrijk. Naast hout werken wij ook met andere materialen, denk hierbij aan keukens met natuursteen, een dressoir met tv lift of een vitrinekast. Van interieurontwerp tot realisatie kun je bij ons terecht. Geeft invulling aan uw ruimte, waarin medewerkers kunnen samenwerken, gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen en optimaal kunnen functioneren.


Interieurbouwbedrijf

Ten behoeve van de logistieke afdeling laten Rick en Ellen rond de eeuwwisseling een bedrijfspand van ca. HS interieurbouw: interieurs en meubels op maat voor uw winkel, horeca-, bedrijfspand of woning. De onderneming is al ruim jaar actief binnen deze sector en heeft door de jaren heen een goede naamsbekendheid gekregen. Het interieurbouwbedrijf kenmerkt zich als flexibel en klantgericht, hetgeen tot uiting komt in een hoge klanttevredenheid.


Hartemink interieurbouw is een jong, enthousiast en veelzijdig interieurbouwbedrijf. Kwaliteit en levertijd gaan altijd samen maar zullen elkaar, bij ons, niet in de weg staan. Wij zijn sterk in het verwezenlijken van uw wensen.


Het gevoel met een boot over het water te varen en zelf aan het roer (of helm) te staan en heerlijk kunnen genieten van de natuur en z’n omgeving. Daarmee legt hij het fundament voor het specialistische interieurbouwbedrijf van vandaag. Interieurbouwbedrijf VIDHO staat voor kwaliteit.


Het bedrijf legt zich toe m. Als 16-jarige begonnen met vegen in een doe-het-zelfzaak en hier de eerste kleine kneepjes van het vak geleerd. Na het behalen van zijn vakdiploma ‘meubelmaker’ eerst werkzaam geweest in een sanitair groothandel en daarna jarenlang bij een interieurbouwbedrijf waar hij is opgeklommen tot meewerkend leidinggevende op de werkvloer en locatie. Het creëren van nieuw interieur voor bedrijven en particulieren is onze dagelijkse uitdaging.


Interieurbouwbedrijf

Gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk interieurbouw en meubels voor bedrijven, de zorgsector, overheidsinstellingen en particulieren. We werken dagelijks aan inspirerende interieurs. We zijn een vooraanstaande, kwalitatief hoogstaande interieurbouwer. Een partner die open en eerlijk opereert. Op zoek naar een nieuw interieur voor uw woning, winkel of kantoor?


Akkoord cao meubel en interieurbouw. CBM, FNV en CNV hebben drie onderhandelingsrondes nodig gehad. U bent gespecialiseerd in het maken van met name projectmeubels voor klanten op projectbasis maar ook repeterend. Cookies Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Intera gebruik van cookies. Door op Ok, ik snap het te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website.


Bij het kiezen voor een nieuw interieur, let u niet alleen op luxe en comfort, ook uw persoonlijke stijl en ontwerp vormen een belangrijk argument bij uw keuze. Met oog voor detail en kwaliteit ontwerpt, produceert en realiseert SANT Interiors stijlvolle maatwerk interieurs voor bedrijven en particulieren. Meuviro uit Breda heeft zich gespecialiseerd in interieurbouw. Wilt u weten wat Meuviro voor u kan betekenen?


NH-Interieurs is een professioneel interieurbouwbedrijf voor projectinrichting. Wij ontwerpen, produceren en monteren speciaal meubilair en meubelelementen op uw maat. U vindt ons aan de Fultonstraat in Ede.


Interieurbouwbedrijf

Interieurbouw Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van al uw interieurwensen. Niet alleen in Oldenzaal, maar ook ver daarbuiten. Zelfs in Amerika, Australië en Rusland kunt u een. Ambacht in een eigentijds concept.


Van een op maat gemaakte inbouwkast tot aan een complete winkelinrichting. WN Interieurbouw is een no-nonsens interieurbouwbedrijf. En ervaring is wat vaak gevraagd wordt voor de vaste aanstellingen. Doorgroeimogelijkheden zijn er binnen de interieurbouw ook voldoende. Echter, de directie van een interieurbouwbedrijf bestaat in principe ook uit “interieurbouwers”, terwijl deze natuurlijk niet zoveel door te groeien hebben.


Ben jij op zoek naar op maat gemaakte interieurs? Meijerinks Interieurs is dé maatwerk specialist uit Hengelo Overijssel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts