maandag 10 juni 2019

Sa730ce

Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. De First Alert SA730CE is geschikt voor aansluiting op het 230volt stroomnet, maar beschikt ook over een 9V backupbatterij. Zo bent u ook veilig als de stroom is weggevallen.


Deze First Alert rookmelder is koppelbaar met maximaal andere melders.

Wanneer één van deze melders rook of hitte detecteert, zullen alle gekoppelde melders afgaan. Sluit de First Alert SA730CE 230V aan op je stroomnetwerk en je huis is brandveilig. Wanneer de melder rook detecteert, weerklinkt er een alarm met een geluidssignaal van decibel. Koppel tot rookmelders van hetzelfde type aan elkaar en het alarm gaat bij alle rookmelders tegelijk af.


Zo ben je er zeker van dat iedereen in huis gealarmeerd. De rookmelder wordt aangesloten op het lichtnet (230V) en heeft een 9V backup batterij voor het geval de stroom uitvalt. Rook verplaatst zich over het algemeen langs het plafond.

Daarom heeft deze rookmelder een rookingang via plafondzijde, voor een snellere detectie. Vind hier alle reviews over de First Alert SA730CE 230V bij Coolblue. Wel zo veilig in een noodsituatie. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Naast de aansluiting op het lichtnet is dit brandalarm voorzien van een 9V back-up batterij. Rookmelder 230v met batterij fa sa730ce kopen? Dankzij de rookingang aan de plafondkant van de First Alert SA730CE detecteert hij rook sneller dan andere rookmelders.


Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op. Bekijk alle specificaties of ga direct naar de beste deal.


Quality Creations International is al ruim jaar importeur en distributeur van toonaangevende (brand-) veligheidsproducten die het eenvoudig maken om veilig te. Heb je een vraag over de First Alert SA730CE en kan je het antwoord niet vinden in de gebruikershandleiding? Wellicht kunnen de bezoekers van ManualsCat.


Door het formulier hieronder in te vullen zal je vraag verschijnen onder de handleiding van de First Alert SA730CE. Een first alert sa730ce rookmelder voor aansluiting op het stroomnetwerk (220v).

De melder heeft een geluidssignaal van decibel en een 9v back-up batterij. FIRST ALERT SA730CE optische rookmelder 2volt bevat de laatste sensor technologie op het gebied van rookdetectie. Dit maakt de melder ideaal geschikt voor het detecteren van langzaam smeulend vuur. De melder werkt op stroom (230v) en heeft daarnaast ruimte voor een back-up batterij (9V). First Alert 230V rookmelder SA730CE voor algemeen gebruik in de woning zoals woon-en slaapkamers of hal en overloop.


SA730CE - Onderdelenhuis × Aan Wishlist toevoegen. Aansluitbaar op het lichtnet (230V) met intern backup 9V batterij. Vergelijk alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Een rookmelder waarschuwt bij rook en brand.


Bekijk ons uitgebreide assortiment rookmelders, brandmelders en brandalarmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts