dinsdag 25 juni 2019

Workshop gouda

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Ontdek de leukste workshops en cursussen.


Hier vind je de leukste creatieve workshops en cursussen in het Groene Hart.

Van schilderen of wijnproeven tot fotografie of leren masseren. De lekkerste zeep maak je zelf. Kies je kleur, vorm en soort zeep en creëer een zalige zeep waar je nog lang plezier van hebt.


Dit komt aan bod tijdens deze creatieve en gezellige workshop zeep maken. Lol hebben staat centraal tijdens de workshop salsa in Gouda. Wij maken gebruik van de leukste locaties, speciaal ingericht voor de workshop salsa.


En ben je verzot op het maken van je eigen zoete lekkernijen. Dan is de workshop taarten maken in de omgeving van Gouda , Reeuwijk, Zoetermeer, Bodegraven etc.

Creatieve workshops in Gouda. Volg meer dan dertig workshops , bij de aanbieder thuis of in een atelier. Ook voor een bedrijfsuitje of kinderfeestje zijn er leuke workshops te volgen.


Alle creatieve workshops in Gouda. Het meest complete en actuele aanbod van creatieve. Workshops en cursussen in Gouda voor bijv.


Olala Chocola Gouda is gevestigd in een karakteristiek pand met een authentieke gevel aan de Zeugstraat in het Tiendekwartier. Deze ambachtelijke chocolaterie staat garant voor een breed assortiment van bonbons, chocoladerepen, holvormen, chocoladecadeaus, maatwerk, relatiegeschenken en niet te vergeten de slagroomtruffels. De Volksuniversiteit Gouda hecht veel waarde aan de privacy en auteursrechten van haar docenten. Om deze reden is het niet toegestaan om tijdens workshops , lezingen of cursussen foto’s, audio- of filmopnames te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de docent.


Welkom in jouw culturele huiskamer, dé verzamelplaats voor cultuurliefhebbers in Gouda. Hier volg je cursussen, lessen en workshops , bezoek je voorstellingen en optredens. Vaste bewoners zijn het Jeugdtheaterhuis, StudioGonz en het Netwerk Amateurkunst. Atelier de Muzen organiseert op een gezellige locatie in Gouda diverse creatieve workshops zoals mozaïek, sculpturen maken, Venetiaanse maskers en kinderfeestjes. De kosten voor de workshop bedragen € 4per persoon.


Betaalwijze Zonder tegenbericht geldt uw reservering dagen.

U dient het bedrag binnen deze dagen over te maken op ons op ons bankrekeningnummer 12. U kunt het bedrag ook in de winkel betalen. Deze workshop is speciaal voor kleinere gezelschappen van tot en met 7. De workshop kan thuis gehouden worden, maar bijvoorbeeld ook bij een café, blokhut of misschien wel een tunnel in de buurt. Wij bieden een totaal pakket aan!


De Graffiti workshop Gouda is voor iedereen toegankelijk, we adviseren wel een minimale leeftijd van jaar. Het Groene Hart in de keuken. Tijdens deze workshop halen we onze ingrediënten rechtstreeks uit het Groene Hart: we varen met een palingvisser de Reeuwijkse plassen op, lopen met een boerenzoon door de moestuin en zien hoe de slager een half varken uitbeent. In totaal duurde de workshop met mensen iets van een uurtje. De prijs van de workshop zou ik echt niet weten aangezien dit door mijn werkgever werd geregeld.


Verdere informatie kun je dan ook het beste even opvragen via VVV Gouda. Betty Blue verzorgt workshops van tot personen. Of wilt u juist dat alles voor u geregeld wordt?


Waar u vroeger uw treinkaartje kon kopen, wordt u nu verwelkomd door de warmte van het fornuis dat brandt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts