donderdag 20 juni 2019

Bokmerk

Bokmerk

Vind achterwand keuken ideeen het nu op Kensaq. Zo past een achterwand van Bokmerk in elk interieur. Keukenwanden tegen de laagste prijzen. Het succes van een Bokmerk achterwand is niet onopgemerkt gebleven. Zo zijn onze achterwanden nu exclusief verkrijgbaar in meer dan 7keukenspeciaalzaken in heel Nederlan België en ver daarbuiten.


Bokmerk

Voer alle maten in centimeters in. Voer de maximale breedte en hoogte van de achterwand in. A stylish bathroom or kitchen back panel gives any room a magnificent new look. Vandaag was Bokmerk bij ons voor de tweede keer!


En dat was niet voor niks. Want nadat vorig jaar onze keuken door de Bokmerk wanden echt af was, waren er toch nog twee wandjes, die smeekten om een Bokmerk wand. Bokmerk wandbekleding, de ideale en stijlvolle achterwand voor keuken en badkamer is in Belgie verkrijgbaar bij nu al meer dan verdelers. De onbreekbare achterwanden van Bokmerk zijn niet alleen hittebestendig, maar ook nog eens kras- en slagvast, wat de kans op schade door gebruik tot een minimum beperkt. Dankzij de exacte maatvoering passen de aluminium achterwande van Bokmerk precies over oude tegel- of glaswanden.


We hebben nog geen achterwand erbij besteld. Nu zagen we dat er ook Bokmerk op de markt is aluminium met kunststof en teflon coating, verkrijgbaar i. Specialist in unieke, exclusieve keuken achterwanden. Onze Visualls worden geprint op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal.


Jazeker, in dat geval adviseren we een achterwand van Bokmerk. Mede door zijn achtergrond in staal- en aluminiumcoating kwam hij op het idee om de traditionele industriële toepassingen uit te breiden naar keukenwand mogelijkheden voor particulieren. De eigenschappen van een Bokmerk achterwand zijn ideaal voor het gebruik als achterwand in de keuken. De achterwanden zijn van aluminium wat ze zeer stevig maakt en onbreekbaar.


Daarnaast zijn ze voorzien van een beschermende coating, waardoor vuil en water worden afgestoten en een fingerprint proof toplaag ontstaat. Bokmerk bij Lifestyle Experience Bekijk het item over Bokmerk keuken achterwanden Op donderdag september is Lifestyle Experience bij Bokmerk geweest voor opnames, dat zowel op RTLals RTLis uitgezonden. Het spatscherm is eenvoudig te bevestigen achter uw keuken kookplaat. Een keuken achterwand kiezen, welke is geschikt en wat kost het? Adviesbureau Bokwerk is specialist in advisering en ondersteuning van bedrijven op het gebied van (kwaliteit- en milieu)managementsystemen.


Hier kun je terecht voor vragen en advies. Op zoek naar een mooie keuken achterwand? Bekijk nu het aanbod keukenachterwanden online. Bokmerk is producent van luxe achterwanden voor keukens en badkamers gemaakt van aluminium en teflon. De aluminium achterwanden van Bokmerk hebben veel voordelen ten opzichte van MDF, RVS, glazen achterwanden en tegelwanden.


Bokmerk

Fraaie, onderhoudsarme aluminium achterwanden voor uw keuken of sanitaire ruimtes. Beschikbaar in een brede waaier van kleuren. Bokmerk luxe achterwanden voor keukens en sanitaire ruimtes heeft zes nieuwe designkleuren met hamerslageffect aan het spectrum toegevoegd. Lees binnen ons blog uitleg over hoe je zelf een kunststof achterwand in de keuken kan monteren. Handige tips om deze klus succesvol aan te pakken.


Bestel jouw keuken achterwand bij Pimp Your Kitchen. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop. Met onze unieke collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts