dinsdag 18 juni 2019

Rolgordijn langer dan 2 meter

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1- werkdagen bij u thuis! Bestel Rolgordijnen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Koop uw Rolgordijn online. Goedkoper Dan In De Winkel. Op maat tot meter NU KORTING GRATIS Bezorging GRATIS meetverzekering Vanaf € 2RolgordijnenExpert. Rolgordijnen zijn handig en praktisch en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins.


Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen , maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Heb je hoge ramen, kies dan voor een extra lange bedieningsketting.

Het kettingmechanisme en de bedieningsketting zijn wit. De montagesteunen zijn uitgevoerd in wit. Specificaties Kleur: wit Afmeting: meter Montagevoorschrift Eenvoudig zelf te monteren. NL levert uw rolgordijn meter breed. Wij zijn specialist in vaste maten en op maat gemaakte rolgordijnen (tot meter ) en leveren enkel top kwaliteit rolgordijnen van het A-Merk Verano.


Je rolgordijn voordelig zelf samenstellen. Je kunt hier zelf een rolgordijn voordelig op maat naar jouw eigen wens online samenstellen eventueel met afstandsbediening. We leveren alle types rolgordijnen voor alle ruimtes en in meer dan 1stoffen en vele kleuren.


Bij een rolgordijn welke hoger is dan 3x de breedte is de kans zeer groot dat deze scheef zal oprollen. Het meebestellen van een spankabel is dringend te adviseren, indien geen spankabels zijn toegepast zal het scheef oprollen niet te corrigeren zijn. De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar.


De verduisterende stof maakt het gordijn bij uitstek geschikt voor slaap- en kinderkamers. Als het rolgordijn iets te breed is voor uw raam, dan is dit geen probleem. Het gordijn is gemakkelijk zelf in de breedte in te korten. Helaas, het normale rolgordijn kan inderdaad wel voor een breedte van 3cm.


Wie weet waar dit wel mogelijk is? Tevens dienen rolgordijnen als extra isolatie in huis.

We hebben ze in effen kleuren, maar ook met patronen en felle kleuren. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Kies uit 9producten vanaf € 100. Bekijk ons assortiment online!


De rolgordijnen worden geleverd tot en met een maximale breedte van meter. Vaak lijken kamerhoge stoffen erg duur te zijn per meter , maar je hebt er veel minder stof van nodig dan bij breedte stoffen, afhankelijk van de hoogte van je raam kan het wel de helft zijn. Het rolgordijn XL wordt naar aanleiding van je bestelling volledig op maat voor je gemaakt. Uitvoeringen rolgordijn meter breed. Zo kun je niet alleen de kleur van de stof bepalen maar ook de kleur van het systeem.


Onze rolgordijnen kun je naar eigen wens samenstellen. Ons rolgordijn meter is leverbaar in drie stofsoorten: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Twijfel je tussen verschillende stoffen of kleuren?


JYSK heeft een ruim assortiment rolgordijnen in diverse soorten en maten. Als je een rolgordijn specifiek voor een slaapkamer zoekt, is het aan te raden om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen. Hiermee houd je het zonlicht tegen en kun je beter slapen. Daarnaast zorgt dit type gordijn er ook voor dat je slaapkamer minder snel warm wordt. Alle duo rolgordijn stoffen zijn ook als losse duo rolgordijn stof voor bestaande rolgordijnen bij ons verkrijgbaar.


Werkt je bestaande duorolgordijn nog prima maar is je duo rolgordijndoek aan vervanging toe? Voordelig, duurzaam en op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts