maandag 3 juni 2019

Interieuradvies groningen

Interieuradvies Groningen? Vraag Gratis een gesprek aan bij IN. Zoek naar relaxfauteuils aanbieding op de nieuwe KensaQ. Alle vacatures in Groningen.


Met passie geef ik interieuradviezen waarbij een leefomgeving wordt gecreëerd die leeft.

Op zoek naar interieuradvies in Groningen ? De interieurstylist met een showroom! Ga je verhuizen, verbouwen of kan de huidige woonrichting wel een re-styling gebruiken? Wil je graag een interieur waarin je tot rust komt? Studio Adrianne van Dijken ontwerpt voor jou een stijlvol en tijdloos interieur. In het vorige interieur van deze klant uit Groningen , waren het de koele kleuren en strakke vormen die dominant waren.


Toen de klant bij ons kwam voor interieuradvies wilde deze het helemaal anders.

Zachtere vriendelijke vormen. In hartje binnenstad van Groningen vindt u O’42interieur. Vijf verdiepingen met designklassiekers, eigentijdse en vernieuwende ontwerpen. Een collectie meubelen, raambekleding, verlichting, vloeren en accessoires is zorgvuldig samengesteld uit Nederlandse en internationale topmerken. Zoekt u naar interieuradvies Groningen ? Een interieur waar je tot rust komt, eenheid uitstraalt, maar met een WAUW effect?


Naar uw wensen en persoonlijk. Rianne ontwerpt met haar team sfeervolle en unieke interieurs voor particulieren en bedrijven in de provincie Groningen en Drenthe. Persoonlijk interieuradvies , interieurontwerp en styling in Groningen , Friesland en Drenthe.


Een andere kleur op de muur, de bank op een andere plek, alles kan jouw interieur een andere look geven, maar hoe geef je een ruimte net dat beetje extra, zodat het écht jouw plek wordt? Na de oplevering van het ontwerp, kunt u de meubels, accessoires en gordijnen naar wens bij mij bestellen. Wij zetten uw smaak om in een prachtige woonstijl die precies bij u past, want een droominterieur wil iedereen. Wij adviseren u graag bij de indeling en inrichting van uw woonruimtes.


Wij letten op de optimale verlichting en maken een lichtplan dat rekening houdt met alle aspecten van uw woning. De Stijlmeester is expert in het ontwerpen van een interieur dat bij jou of je bedrijf past. We gebruiken als basis je bestaande meubels en accessoires, en brengen je op ideeën voor nieuwe elementen in je interieur.

Geen opgelegd interieuradvies of dwingende eigengereide fratsen. We zijn geen circusvoorstelling met jou in de hoofdrol. Je hebt ons niet nodig om te vertellen wat je mooi vindt, maar we kunnen je wel interieuradvies geven. Het oude Seatrade pand aan de A2 net buiten het centrum van Groningen werd aangehuurd door twee jonge internetbedrijven. Met veel enthousiasme, zorgvuldigheid en oog voor functionaliteit, ontwerp ik graag een interieur dat bij uw leef-wensen past.


Het interieur was behoorlijk gedateerd en was rijp voor wat nieuwe impulsen en ideeën. Tevens kan ik u helpen een persoonlijke sfeer te creëren, waarin u zich thuis voelt. Elk interieurontwerp wordt perfect afgestemd op uw wensen.


Zo krijgt u een prachtig, persoonlijk interieur waarin geleefd mag worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts