donderdag 20 juni 2019

Eps sikkens

Eps sikkens

Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf en lak online! A-merk verf en snel thuis geleverd. Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment!


Zoek naar sikkens producten op de nieuwe KensaQ. Ideaal wanneer je nieuw hout wilt gaan schilderen dat al eerder behandeld is met een primer. Wij adviseren dan om eerst het houtwerk te behandelen met de Rubbol Primer.


Stel uw vraag dan via ons. Het is een overgrond en aflak voor buiten, op basis van halfglans. Een populaire keuze bij vakschilders en doe-het-zelvers, die daarmee kiezen voor de best mogelijke kwaliteit. De lak is goed geschikt om te overgronden of te aflakken, bijvoorbeeld als je daar gebruik van wilt maken op geveltimmerwerk. Indien er in het verleden gebruik gemaakt is van primer kan het ook gebruikt worden op metalen en kunststof ondergrond.


Eps sikkens

De glansgraad van deze buitenverf is een mooie halfglans. Je kunt dit product dus zowel voor het gronden, voorlakken als aflakken gebruiken en is vochtregulerend. Deze verf is goed vullend. Hierdoor is deze lakverf erg weervast.


Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten. Overgronden en aflakken van geveltimmerwerk. Vandaag besteld bij Verfpoint.


Dit product is dus geschikt om te gronden, te voorlakken als aflakken. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking.


Maar ook voor het overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk. Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren. Dit éénpotsysteem dekt goe is gemakkelijk te verwerken en heeft een buitenduurzaamheid van 4-jaar. Het is geschikt voor het overgronden en aflakken van geveltimmerwerk, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld.


Luchtdrogende halfglanslak op basis van een low solvent alkydhars. Geschikt voor gevelbetimmering, schuren, tuinhuisjes en andere grote houten oppervlakten, ook geschikt voor Canexel. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


EPS Plus is geschikt voor. Doordat dit product vochtregulerend is kan vocht altijd het hout uitkomen. Van Sikkens zijn in onze groothandel webshop o. Staalwerk Zie voor voorbehandeling van metalen de technische documentatiebladen van de Redox primers.


Liever contact via WhatsApp? Sikkens rubbol eps is een vocht-regulerende halfglanzende grond- en aflak voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts