vrijdag 28 juni 2019

Duo shades

Duo Shades can be manufactured to fit in nearly any opening, ranging from as small as inches in width to as large as feet in width. The Duo Shade is the perfect option for your home, office or any other space that requires protection and privacy. U kunt met de DUO shades gordijn de lichtdoorvoer regelen en naar smaak inrichten.


Duo shades

De DUO shades gordijnen zijn niet alleen stijlvol maar ook zeer functioneel die uw huis een nieuw dimensie geeft aan rolgordijnen. De stoffen van multishades gordijnen of in dit segment de DUO sahdes zijn verkrijgbaar in variërende kleuren en afmetingen. Onze collectie prachtige duo plisségordijnen is voorzien van onze eigen Duolight- en Duoshade-opties. Stijlvol en elegant, elk plisségordijn kan tot een nette stapel worden opgetrokken om je een prachtig uitzicht op de buitenwereld te geven. Een huis een nieuwe look geven of een huis opknappen doe je al snel met nieuwe raambekleding.


Sinds kort is er een nieuw raamdecoratie product op de markt: de Duocell Shades. Wat de Duocell Shade , ook wel Duette Shade genoem zo bijzonder maakt is haar unieke honingraatstructuur. Met duo shades kiest u voor een unieke zonwering met een stijlvolle honingraat structuur. Duo shades geven sfeer aan ieder interieur. Shades zorgen voor lichtbreking op een heel subtiele manier.


Duo shades

De horizontale stoffen lamellen van de shades zweven als het ware tussen de twee transparante stoflagen. Als de shade helemaal afgerold is kun je, met de ketting in een handomdraai de lamellen tuimelen waardoor je de doorkijk en lichtinval regelt. Reductie van warmteopname in de.


Een duo rolgordijn, ook wel bekend als roljaloezie, is de absolute trend van dit moment. Duo rolgordijnen bestaan namelijk uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Duette Shades zijn voor erg veel doelen bruikbaar en te krijgen in honderden kleuren en in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. En met de gebruiksvriendelijke bediening kunt u op elk moment van de dag spelen met de lichtinval.


Onze unieke stoffen voor de Silhouette Shades temperen het zonlicht, zodat de warmteafgifte met wordt verminderd en bij gesloten shades van de uv-straling wordt geblokkeerd. Luxaflex Duette Shades met korting bij Decodeal. Zo blijven je meubels, vloeren en decoratie-elementen beschermd. Met Duo Shade kunt u spelen met licht: met een inventief systeem creëert u elke gewenste lichtinval.


De raamdecoratie filtert op een mooie manier het daglicht, beschermt tegen de zon en biedt indien gewenst de nodige privacy. De Duo Shade wordt luxe afgewerkt met een boven- en onderprofiel. Easy to operate and easy to clean, RV Roller Shades eliminate the problems associated with day and night pleated shades.


Duo shades

The American Duo window shade system is comprised of two Roller. Plissé en Duo-Shades bestaan al jaren, maar de techniek ervan en het bedieningsgemak zijn sterk verbeterd! Het duo rolgordijn combineert de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie. De duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof, met horizontale doorzichtige en niet-doorzichtige banen.


Fifty Shades Darker Daunted by the dark secrets of the tormented young entrepreneur Christian Grey, Ana Steele has broken off their relationship. But when Christian proposes a new arrangement, she cannot resist. Soon she is learning more about the harrowing past of her damage driven and demanding Fifty Shades than she ever thought possible.


Duo shades

Bij een standaard plissé beweegt de plisse alleen van boven naar beneden (net als een rolgordijn). Met een top down - bottom up uitvoering kan de plissé zowel aan de boven- als de onderkant openen. Plisse gordijnen en Duette Shades. Wij leveren zowel plisse gordijnen als Duette Shades. Het verschil zit hem vooral in de afwerking van de stof.


Duette Shades hebben namelijk een stof met honingraatstructuur, waardoor er een plooiing in de stof ontstaat. De mooiste raamdecoratie voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts