donderdag 1 februari 2018

Buitenjaloezieën luxaflex

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Bovendien zijn ze, door toepassing van uitsluitend de beste materialen, bestand tegen elk weertype.


De kunststoffen zijn zelfs glasvezelversterkt en uv-bestendig. Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen.

Doordat de buitenjaloezieën trapsgewijs kantelen, blijft doorzicht mogelijk bij een optimale wering van zonlicht en warmte. Hierdoor wordt uw interieur jarenlang tegen zonlicht en warmte beschermd. Op basis van uw ontwerp krijgt u een nauwkeurige offerte. Uitermate efficiënte en flexibele zonwering en lichtbeheersing. Bij moderne huizen is het de tendens om veel glas te gebruiken.


Om het licht van de felle zon te breken en te verspreiden in de ruimte kunnen we gebruik maken van Alustore. De aluminium buitenjaloezieën van Roma zijn er in onvoorstelbaar veel mogelijkheden. De perfecte combinatie van functionaliteit en design.


Buitenjaloezieën zijn de nieuwste trend op het gebied van buitenzonwering.

De buitenjaloezieën kunnen worden voorzien van staaldraad of aluminium geleiders. Afhankelijk van uw stijlwensen kunnen de lamellen worden uitgevoerd met de zogenaamde C-lamel of Z-lamel. Bekijk hier de voorwaarden. Weet je nog niet precies wat je.


Vind u het lastig om te bepalen van welk materiaal en kleur uw jaloezie gemaakt moet worden? Dan adviseren onze experts u graag! Daarnaast heeft het materiaal van de buitenjaloezieën invloed op de prijs. In het algemeen zijn aluminium buitenjaloezieën budgetvriendelijker dan houten buitenjaloezieën. Of bezoek één van onze winkels.


Grote collectie jaloezieën vind je hier! Jaloezieën tegen de laagste prijzen. De brandende zon kan uw huis of kantoor behoorlijk opwarmen.


Dat gaat ten koste van uw wooncomfort en concentratie op het werk. Uiteraard zijn al onze buitenjaloezieën bestand tegen schadelijke uv-straling. Deze vorm van buitenzonwering kent u vermoedelijk alleen van binnen. Eigenlijk is dit hetzelfde principe met enkele belangrijke verschillen. Piet Post heeft de meest veelzijdige collectie op het gebied van raamdecoratie.


Onze veelzijdige collectie raamdecoratie bestaat uit alle mogelijke vormen gordijnen en jaloezieën. Onze speciaal opgeleide ambachtslieden maken het besproken product met de hand.

Dat doen ze zorgvuldig en met oog voor detail. Daarnaast is deze nieuwe generatie nog eenvoudiger in het gebruik: geen hoge lamelpakketten, geen ingewikkelde montage en geen speciale elektronische onderdelen. Met buitenjaloezieën houdt u de warmte buiten, maar laat u wel daglicht binnen.


De lamellen geven u de mogelijkheid om te spelen met de lichtinval, zodat u zich niet opgesloten voelt. Opbouw buitenjaloezieën zijn ideaal als flexibele zonwering. Creëer privacy en houd de warmte binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts